DRJUICE – Dezinfectant cu argint coloidal pentru aparatele de aer conditionat, 500 ml Extinde

Dezinfectant cu argint coloidal pentru aparatele de aer conditionat, 500 ml DrJuice

DrJuice Co DrJuice Co

AC109

45,00 lei

T.V.A. inclus


Cumparati inca de 150,00 lei si beneficiati de transport gratuit

DRJUICE – Dezinfectant cu argint coloidal pentru aparatele de aer conditionat, 500 ml

Aparatele de aer condiționat pot conține mai mulți germeni care ne pot afecta în rău sănătatea. Produsul SILVAIR antibacterian DrJuice conținând argint coloidal previne stabiliraea și creșterea germenilor invizibili datorită argintului coloidal. Argintul coloidal ucide germenii în timp ce este inofensiv pentru oameni. Pulverizați-l uniform pe suprafața de dezinfectat și lăsați-l să se usuce. Dacă observați o anumită pată pe suprafață, frecați-o cu o cârpă moale după uscare. După o utilizare continuă, puteți observa o anumită pigmentare la nivelul capului de pulverizare, care este normal, datorită oxidării argintului din fluid.

Ingrediente: apă, argint coloidal, ethyl-alcohol, mentol.

Mod de utilizare: Dacă ați reușit să accesați filtrele din interiorul dispozitivului, îndepărtați-le și spălațile în apă caldă cu detergent. După uscare completă, pulverizați-le uniform pe toate părțile, lăsați-le să se usuce câteva minute și apoi repetați. În timp ce uscați, merită să curățați dispozitivul din interior și să-l pulverizați cel puțin de două ori la fel cum ați făcut cu filtrele. Folosirea regulată a DrJuice SILVAIR este recomandată primăvara înainte de prima utilizare și cel puțin lunar în timpul verii. Dacă nu puteți demonta dispozitivul, vă rugăm să contactați expertul dumneavoastră în aparate de aer condiționat.

Timp de expunere minim: 10 minute
Clasa de inflamabilitate: “D” – mai puțin inflamabil.

Conținut: 500 ml

Condiții de păstrare: feriți de razele soarelui. Vă rugăm asigurați-vă că nu suferiți de alergii. Frecați puțin pe încheietura mâinii și, dacă totul este bine, înseamnă că nu aveți alergie la metale.

Avertizări: nu amestecați cu alți agenți de curățare. Ni lăsați la îndemâna copiilor - păstrați departe de mâncare, băutură sau furaje. Nu mâncațti, nu beți și nu fumați în timpul utilizării. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălați imediat cu multă apă și contactați medicul. Folosiți doar în încăperi bine ventilate. În cazul utilizării la scară mare, trebuie să purtați îmbrăcăminte de protecție și mănuși. Evitați contactul cu apa potabilă sau scurgerile în canalizare. Sticla complet goală după clătirea cu apă poate fi reutilizată. Păstrați-l în ambalaj închis la temperatura camerei; evitați contactul cu sursa de căldură și lumina directă a soarelui. Evitați oxidanții duri. Atingeți dispozitivele electrice numai cu mâinile complet uscate!

A se folosi de preferință în maxim 2 ani de la data fabricării.
Data fabricării: a se vedea ambalajul.

Origine: Ungaria
Producător:
DrJuice Pharma Kft.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.


Notă: Scufita-Rosie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Important: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Vă recomandăm insistent sa citiți cu atenție toate informațiile si/sau prospectele produselor pe care doriți să le cumpărați.

Noi credem cu tărie că o alimentație sănătoasă este cel mai bun mijloc de prevenire a multor boli, dar și o cale de redobândire a sănătății pierdute, de multe ori din cauza unei alimentații deficitare. Va recomandăm produse certificate organic (= fără E-uri) comercializate de firma noastră. Garantăm pentru ele!

Efectele produselor variaza de la o persoana la alta in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va medicului dumneavoastra.