Propolis fara alcool, 20ml Argital

Propolis fara alcool, 20ml Argital

AG2058

8018968020581

28,50 lei
cu TVA

Etichete:
 

ARGITAL -  Propolis fara alcool, 20 ml

Proprietăţile acestui preparat natural distruge: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor)
Este cel mai puternic medicament antiinfecţios cunoscut.

O enigmă este şi cum au putut medicii antici, cum ar fi Galen sau Pliniu, să identifice, fără a beneficia de mijloacele moderne, proprietăţile sale terapeutice.
Amestec de substanţe de consistenţa răşinii, culese de pe cel puţin 20 de specii de arbori, propolisul este pentru stup o adevărată barieră de protecţie. Proprietăţile acestui preparat natural distruge: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor).

Un lucru este cert: primăvara, albinele culeg un medicament excepţional, adunat cu un efort uriaş, din mugurii abia ieşiţi la lumină.
Propolisul este un „cocteil” de substanţe vindecătoare, adunat din mugurii şi de pe scoarţa plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor şi ale unor specii de pomi fructiferi. Cum ştiu albinele să dozeze acest elixir, să-l combine şi să-i dea în final o compoziţie unitară, aşa încât diferitele tipuri de propolis culese din diverse regiuni ale lumii să aibă proprietăţi practic similare, este o enigmă.

Ingrediente: glicerină, apă, propolis.

Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să suplinească o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
Se păstrează la loc aerisit, ferit de surse de căldură şi razele soarelui.

Producător: Argital Spa
Produs in Italia
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Administrare: pulverizaţi direct în gură şi repetaţi pulverizarea de-a lungul zilei în funcţie de necesitate.
Are efecte excelente în combaterea stomatitelor şi a cariei dentare (se fac clătiri atente ale gurii după fiecare spălare pe dinţi), este un excelent antibiotic, care acţionează progresiv inhibând dezvoltarea bacteriilor, refăcând ţesuturile lezate de către acestea, favorizând eliminarea secreţiilor în exces de pe căile respiratorii.
Nu se administrează pe perioada sarcinii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe