Producători Există 101 producători

 • Allos & DeRit

  Allos dezvoltă diferite alimente vegetariene și vegane , ca de exemplu batoane, biscuiți, fursecuri, chiar și miere sau halva pentru persoanele care se gândesc pe termen lung și știu ce este bine pentru sănătatea lor. Astfel cele mai bune alimente nu au nevoie de îngrășăminte artificiale și pesticide sintetice, dar de durabilitatea. Societatea producătoare se bazează pe o cooperare corectă, echitabilă și pe termen lung cu fermierii și partenerii.

 • Aprolis

  Intersa Labs, Spania, reprezentat în România de Pronat srl 

  • Remedii naturale din cel mai puternic antibiotic natural: propolisul  
  • 77 de specialiști 
  • 40 de ani de dezvoltare si cercetare neîntreruptă
  • Zeci de produse pe bază de propolis si plante vindecătoare
  • Lider european

  Vezi prezentare video Youtube

 • Arche Naturküche - Asia

  Va invitam sa descoperiti comorile bucatariei organice asiatice cu Arche! Multe dintre specialitatile Arche provin dintr-o traditie de sute de ani si respecta cu acuratete vechile retete transmise de-alungul timpului. Veti gasi numeroase produse fermentate indelung si elemente vegane pentru asezonarea mancarurilor asiatice.

  Daca sunteti adeptul unei diete vegetariene, vegane sau macrobiotice, daca preferati alimentele organice, care respecta principiile celor 5 elemente naturale, atunci specialitatile Arche se vor potrivi perfect acestui stil de viata responsabil. Cei 30 ani de experienta garanteaza calitatea autentica, riguroasa si excusiva a tuturor produselor Arche.

 • Argital

  Produsele cosmetice naturale de la Argital sunt bazate în principal pe argilă verde, în combinație cu ierburi certificate Demeter sau certificate ecologic ori în unele cazuri, recoltate direct din natură. Materiile prime și produsele Argital nu sunt testate pe animale. Societatea sprijină întotdeauna asociațiile care apără viața și demnitatea animalelor.

 • Aronia Original

  Aronia Original este o companie care reunește cunoștiințele și experiența acumulată de-a lungul timpului în ceea ce privește boabele de aronia,  menținând în același timp, o strânsă cooperare cu nutriționiștii și medicii.

  Compania produce sucuri bio din aronia, coarne de pădure, merișoare, soc negru, rodie, coacăze negre, dude negre și afine negre. Pe lângă produsele enumerate mai sus, societatea mai comercializează gem, fructe uscate, vin, și batoane, tot din boabele de aronia.

 • Bio Kristall

  0 produse

 • Bio4You

  Dropsurile de la Bio 4 You conțin ingrediente exclusiv din culturi certificate ecologic, dintr-o tradiție bavareză. Societatea este caracterizată prin faptul că, contopește tradiția cu contemporanul, produsele lor fiind procesate cu mare grijă pe tot parcursul producției.

 • BioPuro

  BioPuro este un brand al grupului Nivel, societate care produce de la detergenți pentru curățarea diferitelor suprafețe, produse de igienă personală, la tratamente cosmetice ca și creme sau loțiuni, toate fiind certificate ecologic de către AIAB (Asociația italiană pentru agricultură ecologică), de asemenea netestate pe animale și vegane.

 • Biovegan

  Biovegan este o companie de familie, unde omul, bunăstarea lui și familia au fost întotdeauna în centrul acțiunii. BIO, este mult mai mult pentru ei, decât doar un produs cu un sigiliu pe el. Societatea se concentrează în special, pe produse care sunt cât mai pure posibil. Prin urmare, toate ingredientele de origine animală, aditivi, drojdie sau lactoza sunt evitate în mod constant! Familia Biovegan, dezvoltă, produce, comercializă și distribuie produsele și se consideră ca fiind inovatori în industria BIO.

 • Bohlsener Mühle

  Bohlsener Mühle este cel mai popular brand de biscuiți pe piața germană de retail.

  Bohlsener Mühle este o firmă germană cu o tradiție în morărit de peste 700 de ani și de peste 30 de ani cu specializare în procesare. Toate ingredientele folosite sunt din culturi certificate ecologic.
  Produsele de înaltă calitate sunt obținute prin metode ecologice, realizate prin procese sigure, prietenoase cu mediul.

  Deși piața germană abundă în mii de feluri de produse de patiserie și biscuiți, o parte din produsele Bohlsener Muhle ocupă topul primelor locuri ca cele mai populare branduri de biscuiți.

 • Boneco - Plaston

  Plaston Group este unul din cel mai important producator mondial de solutii premium de tratare a aerului sub marca BONECO, cu o gamă de aparate concepute și dezvoltate în Elveția.
  Încredere, fiabilitate și respect, ei întruchipează aceste valori de fiecare dată. Dezvoltarea, fabricarea și distribuția de tratare a aerului  a început cu lansarea primului umidificatorul cu abur, sub brandul BONECO în 1971.

  Gama de produse a fost extinsă pentru a include și alte sisteme de atunci: sisteme hibride (umidificator si purificator de aer), sisteme de purificarea aerului, sisteme de umidificare (spălarea aerului, umidificatoarea cu ultrasunete, evaporatoare cu aburi).
  Astăzi, produsele sunt comercializate în principal și vândute în Europa, Statele Unite și China. Filosofia companiei si noul brand BONECO întruchipează experiența lor ca lideri pe piață pentru un "aer sănătos".

  Vă invităm să vizitați și pagina noastră dedicată: www.respira-sanatos.ro
  precum și pagina de Facebook: facebook.com/Boneco-Romania

 • Caffe Salomoni

  Încă de când compania a fost înființată în anul 1959, și-a bazat activitatea pe aceleași principii: selecția riguroasă a celor mai bune materii prime în vederea realizării unei calități superioare, inovație tehnologică și alegeri etice coerente, pe care le-au permis să transforme activitatea artizanală inițială, în afacere industrială. În ultimii 20 de ani, societatea și-a îndreptat atenția către sectorul Bio. Proiectul Bio este unul foarte important, de asemenea, la un nivel uman și de mediu, deoarece are ca scop sprijinirea unui tip de producție, care nu face uz de produse chimice și îngrășăminte sintetice.

 • Chocolates Sole

  Chocolates Solé este o afacere de familie, care încă de la originile sale 1946, își dedică întreaga experiență pentru a produce cele mai bune creații din ciocolată. Din 1999 societatea este un pionier în producția ciocolății ecologice. Selectarea corectă a ingredientelor cele mai fine este domeniul de bază a producției ciocolății ecologice. Materiile prime pe care le folosesc în ciocolată provin numai și exclusiv din agricultură ecologică controlată, fără îngrășăminte și pesticide sau emulgatori, cum ar fi lecitina, care pot fi găsite în celule vegetale sau animale.

  Principalele ingrediente, cum ar fi, cacao 100% provine din Republica Dominicană iar zahărul din trestie de zahăr brut din Brazilia.

 • Corman Organyc

  Corman Spa a fost întotdeauna specializat în producția de bumbac și odată cu trecerea timpului a devenit lider în ceea ce privește producția produselor pentru igienă feminină, din 100% bumbac.

  Organyc este o linie complet naturală, concepută pentru a se potrivi noile tendințe de pe  piața de mediu, păstrând în același timp atenția către Sănătate și Wellness.

  Beneficii:
  -100% bumbac certificat ecologic, curățat cu peroxid de oxigen (fără clor);
  -Compoziție hipoalergenică: fără parfumuri, fără coloranți, fără materiale sintetice, fără SAP (parfumuri super absorbante);
  -În mod natural moi și respirabile, pentru a ajuta la prevenirea iritațiilor pielii, erupții cutanate și roșeață;
  -Putere absorbantă ridicată, datorită proprietăților naturale ale fibrelor de bumbac;
  -Biodegradabile în totalitate și compostabile: straturile tampoanelor de ambalare și foliile de pe verso sunt realizate din Mater-Bi®, un film(strat) din polimer-bio derivat din amidon de porumb.

 • Defu

  Defu produce alimente de calitate premium pentru câini și pisici, în conformitate cu un set de principii stricte și provenite din cultruri certificate ecologic. Având un conținut ridicat de carne, produsele conțin, de asemenea, legume sănătoase, care oferă vitamine esențiale și fibre.
  Sunt prima comunitate de producători fermieri ecologici la nivel mondial. Ei acordă o mare importanță faptului că, materiile prime sunt prelucrate la fel de atent cum sunt și crescut.
  Toate alimentele sunt din Germania, iar ele poate oferi o nutritie echilibrată și completă pentru animalele noastre dragi.

Producători