• -10%
Premix bio pentru paine de ovaz, fara...

Premix bio pentru paine de ovaz, fara gluten, 550g Biovegan

Premix pentru o pâine cu semințe cu 64% ovăz. Rezultă o pâine de ca. 850 g

BV10147

4005394287712

24,80 lei 27,56 lei -10%
cu TVA

Etichete:
 

Premix bio pentru paine de ovaz, fara gluten, 550 g Biovegan

  • Vegan
  • Fără gluten
  • Premix pentru o pâine cu semințe cu 64% ovăz. Rezultă o pâine de ca. 850 g

INGREDIENTE: 51% fulgi de ovăz (fără gluten), amidon de porumb*, 13,2% făină integrală de ovăz* (fără gluten), făină de porumb*, proteine din in*, sare, pulbere din aluat de ovăz* (fără gluten), tărâțe de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: praf de copt, agent de dospire: bicarbonat de sodiu.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.

Pentru a prepara pâinea mai aveți nevoie de: 500 ml de apă, 2 liguri (20 ml) de oțet***, tavă pentru pâine (20 cm sau 25 cm), mixer manual cu cârlig pentru aluat.
Opțional: fulgi de ovăz pentru presărare.
MOD DE PREPARARE:
1. Preîncălziți cuptorul la 200°C cu circulația aerului sau 220°C pentru căldură sus/jos și puneți în cuptor un vas rezistent umplut cu apă. Acum ungeți bine tava de copt.
2. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un bol de mixare și frământați totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu cârlig pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!
3. Acum puneți aluatul în tava unsă și neteziți-l - de exemplu cu o spatulă umezită.
4. Lasați aluatul sa se odihnească 15 minute până când cuptorul este preîncălzit.
5. Dacă doriți, presărați aluatul cu fulgi de ovăz, puneți tava la cuptor și coaceți pâinea cu ovăz pe raftul din mijloc timp de 60 de minute.
6. După copt, scoatem pâinea din tava și o lăsăm să se răcească pe un grătar.
Sfat: Puteți fi creativi când decorați pâinea cu ovăz. Semințele și sâmburii pentru un pic de crunch în plus sunt, de asemenea, foarte potrivite.
***=Adăugarea de oțet servește doar la conservarea pâinii, aceasta rămâne proaspătă mai mult timp! Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce pâinea se coace.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: Biovegan GmbH. Germania.
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
935 kJ / 221 kCal
Grăsimi, din care
3,1 g
- acizi grași saturați
0,6 g
Carbohidrați, din care
40 g
- zaharuri
0,7 g
Fibre
4,8 g
Proteine
6,3 g
Sare
1,4 g

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe