Preț redus! Premix pentru paine cu seminte de dovleac Extinde

Premix pentru paine cu seminte de dovleac

Frießinger Mühle (Exclusiv prin Pronat) Frießinger Mühle (Exclusiv prin Pronat)

FM1004-BILL

Adăugați doar apă....si gata. Prețul se referă la un pachet de premix pentru paine in greutate de 1 kilogram. Din 1 kg de produs puteți face 2 pâini de 750 grame!

Mai multe detalii

Cumparati inca de 250,00 lei si beneficiati de transport gratuit
Au mai ramas:

4,60 lei

T.V.A. inclus

9,20 lei T.V.A. inclus

-50%

Premix pentru paine cu seminte de dovleac

Instrucţiuni de copt în cuptor: Jumătate din conţinutul premixului pentru pâine împreună cu 350 ml apă călduţă se frământă timp de 10 minute până se obţine un aluat moale (dacă se foloseşte întregul conţinut din pungă se va adăuga 640 ml apă). Se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă la dospit 30 minute. Cu mâinile pudrate în făină se dă formă pâinii sau chiflelor de pâine şi se aşează apoi pe o tavă de copt pe care în prealabil se intinde hârtia de copt; sau aluatul se poate pune într-o tavă de copt, unsă în prealabil. Tava se aşează timp de 15-45 minute într-un loc călduţ, până aluatul creşte în volum. Înainte de introducerea în cuptorul pre-încins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), pâinea se taie la suprafaţă cu cuţitul. În cuptor se introduce şi un vas cu apă, rezistent la foc. După primele 10 minute temperatura cuptorului se reduce cu 30°C.

Timpi de coacere: 1 Pâine din 1 Kg de premix de pâine: 55-70 minute; 1 Pâine din 500 gr. premix de pâine: 45-60 minute; Chifle: 15-20 minute

Instrucţiuni de copt în automatul de pâine: Întâi turnaţi în cuva automatului de pâine 340 ml apă (la 20-25° C), apoi jumătate din conţinutul pachetului de premix pentru pâine. Alegeţi un program de copt cu timp total de coacere de 2,5-3 ore. A se consuma de preferinţă până la data: vezi închiderea pungii.

Ingrediente: făină de grâu (69%), făină de secară (18%), seminţe de dovleac (5%), maia uscată (făină de secară fermentată natural), sare iodată, drojdie uscată, făină din malț (orz, grâu), zahăr din trestie de zahăr, acidifiant: acid malic, agent de tratare a făinii: carbonat de calciu, acid ascorbic.
Conține gluten. Poate conține urme de ou, soia, lactoză, susan și lupin.

Valori nutritionale medii/ 100 g:
Valoare energetică:1450 kJ/343 kcal
Grăsimi:3,5 g
-din care acizi grași saturați: 0,6 g
Carbohidrați:62,0 g
-din care zaharuri:1,9 g
Fibre alimentare:6,1 g
Proteine:13 g
Sare:2,0 g
Valorile nutriționale medii pot avea mici variații specifice produselor naturale.
Produsul nu conține organisme modificate genetic, conform EG/1829/2003 și EG/1830/2003.
A se păstra la loc uscat și rece.

Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
După momentul ambalării poate să apară o uşoară pierdere în greutate datorită uscării.

Mai multe sfaturi pentru rezultate bune la coacerea painii puteti citi aici

Importator şi distribuitor: PRONAT srl, Timişoara, Tel 0723.149.185; email: info@pronat.ro