BIO Premix pâine taraneasca 1 kg Extinde

Premix Bio de paine taraneasca , 1kg

Frießinger Mühle (Exclusiv prin Pronat) Frießinger Mühle (Exclusiv prin Pronat)

FM0159 -MGI

Pâine țărănească. 100% certificată organic. Conține toate ingredientele necesare unei pâini, inclusiv drojdia. Adaugi doar apă... și gata!

Mai multe detalii

Cumparati inca de 250,00 lei si beneficiati de transport gratuit

16,20 lei

T.V.A. inclus

Premix Bio de paine taraneasca , 1 kg

Conţine toate ingredientele necesare unei pâini, inclusiv drojdie.
Adaugi doar apă...şi gata!

Ingrediente: făină de grâu* (44%), făină integrală de grâu* (28%), făină de secară* (20%), sare de mare, maia uscată* (făină de secară* fermentată natural), drojdie uscată, malț din grâu*, zer dulce praf*, fibre (fibre din mere*), acidifiant: acid malic.
*din culturi certificate ecologic, DE-Eco-001, agricultura EU/ non EU.

Conține gluten. Poate conține urme de ou, soia, nuci, lactoză, și susan.

Valori nutriționale medii/ 100 g:
Valoare energetică: 1379 kJ/ 326 kcal
Grăsimi: 1,5 g
din care acizi graşi saturaţi: 0,2 g
Carbohidrați: 64,3 g
din care zaharuri: 2,6 g
Fibre alimentare :6,3 g
Proteine: 10,6 g
Sare: 2,3 g

Instrucţiuni pentru maşinile automate de copt pâine: turnaţi în cuva automatului aproximativ 330 ml apă și 500 g (1/2 din conţinutul pachetului) de premix pentru pâine. Alegeți programul ”Normal” și porniți aparatul. Urmați instrucțiunile producătorului.

Instrucţiuni de coacere încuptor: 500 g (1/2 pachet) de premix pentru copt şi 330 ml apă călduţă se toarnă într-un
bol. Se frământă cu un mixer manual (cu cârligele de frământat) 2 minute la viteza redusă, apoi la viteză mare aproximativ 6 minute, până se desprinde aluatul de pe vas. Se acoperă aluatul și se lasă la dospit aproximativ 20 minute la loc cald. Din aluatul dospit se formează o pâine și se presară cu făină sau semințe. Se așează într-o tavă unsă sau tapetată cu hârtie de copt. Se lasă acoperită la dospit încă 40-50 minute la loc cald. În cuptorul preîncălzit se așează un vas termorezistent cu apă. Crestati suprafața pâinii în mai multe locuri cu un cuțit bine ascuțit. După coacere lăsați pâinea la răcit pe un grătar.

Timp de coacere:
Cuptor electric:
-cu căldură superioară și inferioară: 10 minute la 250° C, apoi 50 minute la 200° C
-cu aer cald: 10 minute la 240° C, apoi 50 minute la 170° C
Cuptor cu gaz: 10 minute la nivelul 3, apoi 50 minute la nivelul 2.
A se păstra la loc uscat și rece.
A se consuma, de preferinţă, înainte de: vezi data inscripționată pe ambalaj.
După ambalare poate să apară o uşoară pierdere în greutate datorită uscării.

Importator şi distribuitor: PRONAT srl, Timişoara, Tel 0723.149.185; email: info@pronat.ro, www.pronat.ro