Preț redus! Premix paine multicereale Extinde

Premix paine multicereale

Frießinger Mühle (Exclusiv prin Pronat) Frießinger Mühle (Exclusiv prin Pronat)

FM1006-BILL

Adăugați doar apă....si gata! Prețul se referă la un pachet de premix pentru pâine in greutate de 1 kilogram. Din 1 kg de produs puteți face 2 pâini de 750 grame.

Mai multe detalii

Cumparati inca de 250,00 lei si beneficiati de transport gratuit
Au mai ramas:

3,55 lei

T.V.A. inclus

7,10 lei T.V.A. inclus

-50%

Pâine multicereale - Premix pentru pâine

Instrucţiuni de copt în cuptor: Jumătate din conţinutul premixului pentru pâine împreună cu 320 ml apă călduţă se frământă timp de 10 minute până se obţine un aluat moale (dacă se foloseşte întregul conţinut din pungă se va adăuga 640 ml apă). Se acoperă şi se lasă la dospit 30 minute. Cu mâinile pudrate în făină se dă formă pâinii sau chiflelor de pâine şi se aşează apoi pe o tavă de copt pe care în prealabil se intinde hârtia de copt; sau aluatul se poate pune într-o tavă de copt, unsă în prealabil. Tava se aşează timp de 30-45 minute într-un loc călduţ. Înainte de introducerea în cuptorul pre-încins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), pâinea se „unge” cu apă şi se taie la suprafaţă cu cuţitul. După primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C.

Timpi de coacere: 1 Pâine din 1 Kg de premix de pâine: 55-70 minute; 1 Pâine din 500 gr. premix de pâine: 45-60 minute; Chifle: 15-20 minute

Instrucţiuni de copt în automatul de pâine :Întâi turnaţi în cuva automatului de pâine 320 ml apă (la 20-25° C), apoi jumătate din conţinutul pachetului de premix pentru pâine. Porniţi programul de copt (nu selectaţi programul de făină integrală).

Ingrediente: făină integrală de grâu (72%), seminţe de in, urluială de ovăz (5%), făină de secară (5%), seminţe de floarea soarelui, maia uscată (făină de secară fermentată natural), sare iodată, drojdie uscată, făină din malț de orz, dextroză, extract de malț (orz, secară), corector de aciditate: acetat de sodiu; acidifiant: acid malic; agent de tratare a făinii: fosfat de calciu, acid ascorbic.
Conține gluten. Poate conține urme de ou, soia, lactoză, susan și lupin.

Valori nutriționale medii/ 100 g:
Valoare energetică:1493 kJ/354 kcal
Grăsimi:5,4 g
-din care acizi graşi saturaţi: 0,7 g
Carbohidrați: 59 g
-din care zaharuri: 1,0 g
Fibre alimentare: 8,0 g
Proteine: 14 g
Sare:2 g.
Valorile nutriționale medii pot avea mici variații specifice produselor naturale.

Produsul nu conține organisme modificate genetic, conform EG/1829/2003 și EG/1830/2003
A se păstra la loc uscat și rece.
După momentul ambalării poate să apară o uşoară pierdere în greutate datorită uscării.
Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.

După momentul ambalării poate să apară o uşoară pierdere în greutate datorită uscării.
Mai multe sfaturi pentru rezultate bune la coacerea painii puteti citi la adresa:http://www.pronat.ro/blog/sfaturi-pentru-coacerea-painii-la-masina-de-paine/#more-205

Importator şi distribuitor: PRONAT srl, Timişoara, Tel 0723.149.185; email: info@pronat.ro, www.pronat.ro

Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.