BIOPURO – Detergent lichid pentru vase, 500ml

Detergent lichid pentru vase, 500ml Biopuro

BPPPI0

8057432977082

Stoc epuizat
12,40 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:

 

BIOPURO - Detergent lichid pentru vase, 500ml

Pentru 100 de spălări!

Testat dermatologic ! Nu conţine nichel, crom și cobalt .Nu a fost testat pe animale !

Câteva picături sunt suficiente pentru a spăla o chiuvetă plină cu vase.Curăţă și degresează. Îndepărtează grăsimea și înlătură murdăria.Efect de strălucire. Cu parfum proaspăt de lămâie.

Mod de folosire: Turnaţi câteva picături de detergent lichid pe un burete și spălaţi vasele, mai apoi clătiţi.Adăugaţi 5ml (la 0-25°F)* sau 10ml (peste >25°F)* pentru 10L de apă, iar în cazul în care vasele sunt mai murdare și necesită o spălare mai profundă, adăugaţi 15ml (la 0-25°F)* sau 20ml (peste >25°F)*tot pentru 10L de apă.

*unitate de măsură pentru duritatea apei.

Ingrediente: apă, cocamidropil betaină, clorură de sodiu, citrat de sodiu, decil glucozid, laurii sulfat de sodiu, proteine hidrolizate din grâu, glicerină, acid lactic, parfum, ulei din coajă de lămâie dulce*, benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu, alcool benzilic. Conţine (conform REG. 648/2004/EU): <5% surfactanţi anionici ,surfactanţi neionici, surfactanti amfoterici.*ingrediente provenite din agricultură ecologică.

Atenție : Provoacă o iritare gravă a ochilor. Daca este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemânărecipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.A se păstra numai în recipientul original. A se depozita în încăperi închise, într-un loc bine aerisit, departe de lumina directă a soarelui.

ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII : clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurinţă. Continuaţi să clătiţi.Dacă iritarea ochilor persistă : consultaţi medicul.

Ambalaj Bioplastic* 100 % reciclabil! * flacon din trestie de zahăr

Codul Organismului de Certificare Ecologica AIAB : DA ITA 80004 .Certificat Vegan : NR. 0203

Conținut: 500 ml 

Producator : SC NIVEL SRL, ITALIA
Produs fabricat in Toscana, Italia.

Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe