- Nou
RAVIOLI CU SPANAC SI RICOTTA FARA GLUTEN, 250 G HAMMER MUHLE
Fără gluten
Timp de fierbere 3-4 minute
INGREDIENTE: aluat (făină de porumb, amidon de porumb, făină de orez, amidon de cartofi, făină de mazăre, fibre vegetale (cartof, porumb, mazăre), tărâțe de psyllium, aromă naturală, ou, ulei de floarea-soarelui), umplutură 40% (Ricota 25% (brânză din zer 37% grăsime FDM), făină de porumb, ulei de floarea-soarelui, fulgi de cartofi, praf de zer dulce, spanac 8%, brânză maturată 43% grăsime FDM, fibre de cicoare, sare, aromă natural, zahăr din struguri, praf de spanac 2%, proteine din lapte, ceapă, nucșoară.
Poate conține urme de soia.
MOD DE PREPARARE:
1) se pune apă cu sare intr-o oală și se lasă la fiert.
2) se pun ravioli in apa care fierbe.
3) se fierb 3-4 minute la foc redus.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: Hammermuhle GmbH.
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1073 kJ / 255 kcal
- Grăsimi, din care:
- 5,9 g
- - acizi grași saturați
- 1,9 g
- Carbohidrați, din care:
- 40 g
- - zaharuri
- 5,7 g
- Fibre
- 4,2 g
- Proteine
- 7,9 g
- Sare
- 1,80 g
20 alte produse în aceeași categorie
Paste bio de soia si fasole Adzuki cu continut ridicat de proteine, 200g Max Sport





Spaghetti bio din faina de orez integral si spirulina, 250g Felicia




