Penne bio din orez brun si quinoa, cu conopida, 250G Felicia
Fără gluten. Bogat în fibre.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Ingrediente: 90% făină de orez integrală*, 5% conopidă*, 5% quinoa*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE.
Mod de preparare: puneți un litru de apă pe foc. Adăugați 7g de sare când clocotește.
Adăugați 100g din penne și lăsați să fiarbă la foc redus pentru 6 minute. Scurgeți.
Conținut: 250g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia Origine: Italia
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1549 kJ / 365 kcal
- Grăsimi, din care
- 3 g
- - acizi grași saturați
- 0,7 g
- Carbohidrați, din care
- 75 g
- - zaharuri
- 2 g
- Fibre
- 6,9 g
- Proteine
- 9,3 g
- Sare
- 0,02 g