Pene tricolore din grâu dur cu ou, 3kg, Recheis
Ingrediente: griș din grâu dur, ouă (15%), Roșii (2%), Spanac (1%)
Poate conține urme de soia.
Instrucțiuni de gătire: Se pun pastele în apă clocotită cu sare (de 6 până la 10 ori cantitatea de paste) și se amestecă des.
Timp de fierbere: Vă rugăm să respectați timpul de fierbere specific sortimentului (valoare orientativă) indicat în câmpul informativ alb. Când pastele sunt încă ferme („al dente”), au cel mai bun gust.
Servire: După fierbere, se scurg bine pastele într-o sită și, înainte de servire, se amestecă eventual cu unt sau ulei. Dacă pastele nu se servesc imediat, trebuie răcite rapid cu apă rece și stropite cu puțin ulei.
Dacă pastele se păstrează calde sau se reîncălzesc, fierbeți-le cu aproximativ 1/3 mai puțin decât timpul normal, deoarece se vor găti în continuare după scurgere.
Reîncălzirea pastelor: Pastele fierte mai puțin timp se pot pune fie într-o sită și opări scurt cu apă clocotită, fie se pot introduce pentru 1-2 minute în apă clocotită cu sare. Apoi se scurg și, eventual, se amestecă cu unt sau ulei.
Păstrarea caldă a pastelor: Datorită grișului de grâu dur de înaltă calitate și ouălor conținute, pastele Pasta di Peppino all'uovo sunt deosebit de potrivite pentru păstrarea caldă (rezistente la bain-marie) și pentru porționarea rapidă în sistemul Cook & Chill!
În bain-marie, pastele Pasta di Peppino all'uovo pot fi păstrate calde, în funcție de tip, până la 1½ ore.
Reîncălzirea pastelor: Pastele fierte mai puțin timp se pot pune fie într-o sită și opări scurt cu apă clocotită, fie se pot introduce pentru 1-2 minute în apă clocotită cu sare. Apoi se scurg și, eventual, se amestecă cu unt sau ulei.
Păstrarea caldă a pastelor: Datorită grișului de grâu dur de înaltă calitate și ouălor conținute, pastele Pasta di Peppino all'uovo sunt deosebit de potrivite pentru păstrarea caldă (rezistente la bain-marie) și pentru porționarea rapidă în sistemul Cook & Chill!
În bain-marie, pastele Pasta di Peppino all'uovo pot fi păstrate calde, în funcție de tip, până la 1½ ore.
Timp de fierbere: aprox. 9 min
Instrucțiuni de depozitare: A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Josef Recheis Eierteigwaren und Walzmuhle GmbH, Austria
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1505 kJ / 355 kCal
- Grăsimi, din care
- 3,2 g
- - acizi grași saturați
- 1,0 g
- Carbohidrați, din care
- 66 g
- - zaharuri
- 1,2 g
- Fibre
- 3,3 g
- Proteine
- 14 g
- Sare
- 0,06 g
- Tip Produs
- Paste
Rating
Adăugând o recenzie produsului, veți colecta 10 puncte cu programul nostru de loialitate. Puteți converti cele 10 punct(e) din contul dvs. într-un voucher pentru o achiziție viitoare. Punctele recompensă se aplică numai produselor deja achiziționate.