Moara de cereale Carina
Moara de cereale Carina
Moara de cereale Carina
Moara de cereale Carina
Moara de cereale Carina
Moara de cereale Carina
Moara de cereale Carina
Moara de cereale Carina

Moara de cereale Carina N (granit) VegStar Salzburger Getreidemuhle

Termen de livrare: 10 zile

Cu piatra naturala de granit!
Moara de cereale Carina: ca un sarut in bucatarie!
Design modern italian + tehnica verificata!
Moara de bucatarie Carina aduce bucurie inca de la prima vedere.
Ba chiar mai mult, va veti bucura de rezultatele gatitului.
Chiar si cele mai dificile retete vor reusi.

MCN-13
Produs disponibil doar la comanda!
3.073,70 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Moara de cereale Carina N (Granit)

Cu piatra naturala de granit!
Moara de cereale Carina: ca un sarut in bucatarie!
Design modern italian + tehnica verificata!
Moara de bucatarie Carina aduce bucurie inca de la prima vedere.
Ba chiar mai mult, va veti bucura de rezultatele gatitului.
Chiar si cele mai dificile retete vor reusi.
Lasati-va surprinsi!

Moara de cereale din granit natural!
- Granitul crescut in natura si ales de noi cu mare atentie este in totalitate natural - liber de orice aditiv - pur natural, si de aceea optim pentru sanatate;
- Piatra noastra de moara din granit este perfecta de la natura - nu exista risc de desprindere de bucati mai mici.
- Granitul este mai dur si mai rezistent decat otelul, acesta macina chiar si pietricele care se pot gasi intamplator in cereale si astfel va protejeaza dantura;
- Pana in ziua de astazi nu am auzit plangeri de nici un fel cu privire la piatra de moara din granit natural; dimpotriva, doar aprecieri nenumarate;
- Granitul nostru este foarte rezistent la abraziune, dur si de o durabilitate demonstrata; in plus are capacitatea de a se reascuti singur;
- Pietrele de moara din granit natural sunt prelucrate cu mare efort si acest proces necesita mult timp.
- Fiecare pereche de pietre este unicat! Cele 2 pietre de moara trebuie lucrate cu cea mai mare precizie pentru a fi compatibile una cu cealalta.
- Fara nici o exceptie, fiecare moara de cereale este probata de mai multe ori si abia cand aceasta indeplineste cerintele noastre de calitate ea poate parasi fabrica in calitate de "moara salzburgica de cereale".
- Pietrele de moara din granit natural demonstreaza o foarte mare durabilitate. Pana in ziua de azi nu a fost niciodata nevoie de a inlocui o piatra de moara, ca si piesa de schimb! Dupa o activitate de-a lungul catorva decenii, pietrele de moara din granit natural pot fi reconditionate la noi si pot fi privite apoi ca si cele noi.
- Pietrele de moara din granit natural sunt bineinteles ecologice.
- Este de la sine inteles ca moara de cereale moderna din granit natural este construita conform celor mai noi descoperiri pe care le detinem in domeniul tehnicii fabricarii pietrelor de moara. Optimizarea puterii si a energiei asigura consumul redus de energie, producerea unei faini proaspete si silentiozitatea macinarii.

Ce ar mai trebui sa stiti despre Carina:
Design si carcasa in totalitate din fag.
Acest lucru si prelucarea manuala, fac ca aceasta moara de cereale sa fie deosebit de valoroasa. Si camera de macinare si palnia sunt din lemn de fag masiv, neprocesat industrial - o bucurie pentru iubitorii naturii.

Palnia si camera de macinare: 
In camera de macinare lemnul morii este cel mai solicitat. Cu o putere mare piatra de moara zdrobeste cerealele care sunt imprastiate prin rotatiile sale spre marginile laterale si spre baza camerei de macinare. Aschii ale acestei incaperi pot ajunge in faina dvs - de aceea noi nu utilizam materiale sintetice ci doar lemn natural, neprocesat industrial, si in primul rand lemn masiv. Conform noilor descoperiri, lemnul natural de fag are efect antibacterial - de asemenea este cunoscut de mult si efectul antistatic al lemnului!
O camera de macinare din lemn nu se incarcaa static deloc la macinare si tocmai de aceea nu transmite deloc incarcaturi statice mai departe asupra fainei.
Insa multe materiale sintetice pot fi incarcate static intr-un grad foarte mare. Un semn general foarte cunoscut, care poate fi observat si depistat la incarcarea statica, de exemplu in cazul materialelor sintetice, este asa numita scanteie electrica.

Izolatia termica:
O izolatie termica de 4 cm intre motor si camera de macinare reduce riscul transmiterii caldurii dinspre motor spre faina macinata.

Setarile grunturos-fin:
Setarile sunt operabile cu o singura mana. Siguranta dovedita de mai mult de 30 de ani! Tehnologia ingenioasa garanteaza faptul ca pietrele de moara utilizate in morile noastre raman in exact pozitia paralela una fata de alta pe parcursul intregii vieti a unei mori. Gradul de rafinament dorit poate fi ajustat direct - chiar si in timpul procesului de macinare.

Motorul:
un motor robust asincron de 300 wati optimizat pentru un consum redus de energie datorita compatibilitatii precise cu piatra de moara.
Economisiti energie!
Motorul puternic macina si orez!
Motorul puternic industrial este compact si dezvolta o putere mare, functioneaza silentios, este stabil si protejat impotriva avariilor. Nu necesita intretinere.
Datorita protectiei bobinei integrate este protejat contra avariilor cauzate de supraincalzire.
Date tehnice Carina:
Greutate: 5,0 kg
Inaltime/diametru (cm) : doar 33,0 mm / 14,5 mm
Capacitatea palniei: 0,60 kg
Capacitatea de macinare: 110g/min.
Diametrul pietrei de moara: 7,5 cm
Carcasa morii: lemn masiv de fag
Suprafata exterioara a carcasei este tratata cu ceara biologica de albine
Putere: 300 wati
Tensiune: 230 volti / 50 Hz

Livrarea se face in cca 7 zile de la plasarea comenzii.
Pentru procesarea comenzii se plateste un avans de minim 20%.
.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

5 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe