Moara de cereale MT18
Moara de cereale MT18
Moara de cereale MT18
Moara de cereale MT18
Moara de cereale MT18
Moara de cereale MT18

Moara de cereale MT18 VegStar Salzburger Getreidemuhle

Termen de livrare: 10 zile

Ca si in cazul celorlalte mori salzburgice de cereale utilizarea este extrem de simpla. Clientii pot regla individual gradul de rafinament de care au nevoie si pot macina cantitatea exacta necesara. Un mecanism de blocare brevetat previne operatiile defectuoase. Produsul are 2 ani garantie!  Comanda la acest produs se face pe info@pronat.ro sau telefonic.

MT18
Produs disponibil doar la comanda!
11.390,00 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Moara pentru uz comercial MT18

Moara pentru magazine :
Puterea ei consta in utilizarea continua. Ca si in cazul celorlalte mori salzburgice de cereale utilizarea este extreme de simpla. Clientii pot regla individual gradul de rafinament de care au nevoie si pot macina cantitatea exacta necesara. Un mecanism de blocare brevetat previne operatiile defectuoase.
Stabilitate ridicata : -filetul din otel, din palnie si din mecanismul de macinare, garanteaza reglarea usoara pe intreaga durata de functionare.
Productivitate ridicata: - coordonarea dintre motorul industrial cu putere ridicata si cu protectie pentru supraincarcare si piatra de mare dimensiune garanteaza un proces rapid si silentios de macinare.
Fara praf:- Au trecut vremurile in care morile trebuiau depozitate ori in sertare speciale, ori sub sticla deoarece produceau foarte mult praf.
Silentioasa: - pietrele de moara au o pozitie flexibila, aceasta insemnand ca orice vibratie nedorita este oprita. Motorul insusi functioneaza extreme de silentios. Camera de macinare este inchisa etans in dublu-strat.
Functionare fara probleme: - pietrele naturale produc rezultate excelente. In scopuri comerciale noi recomandam mecanismul de macinare din ceramica de Korund care are un efect mult mai bun in cazul cerealelor care nu sunt suficient de uscate. Arse la 1300 de grade, aceasta piatra din ceramica este aproape la fel de dura ca un diamant si practic nu se poate uza.
Rafinament: -Rafinamentul este de la sine inteles in cazul lui MT18. O faina rafinata, pufoasa datorita unui proces gentil de macinare.
Toate tipurile de cereale: Toate varietatile de cereale pot fi macinate cu usurinta, chiar si porumb, soia, seminte de in si naut.

Date tehnice:
Greutate: 18,5 kg
Inaltime: 45 cm
Capacitatea palniei: 1,5 kg ( pana la 70 kg)
Capacitatea de macinare rafinata: cca. 18 kg/h
Capacitatea de macinare grunturoasa: cca. 35 kg/h
Diametrul pietrei: 12 cm
Materialul pietrei: ceramica de Korund
Materialul camerei de macinare: lemn
Necesarul de spatiu: 24 cm
Rotati per minut: 850 rpm
Putere: 900 W
Tensiune: 230 V, 50 Hz
Garantie: 2 ani

PUTEREA EI CONSTA IN UTILIZAREA CONTINUA.

Livrarea se face in cca 7 zile de la plasarea comenzii.
Pentru procesarea comenzii se plateste un avans de minim 20%.

5 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe