Preț redus! FELICIA – AMESTEC FARA GLUTEN PENTRU PAINE, PIZZA SI FOCACCIA, 500G Extinde

AMESTEC FARA GLUTEN PENTRU PAINE, PIZZA SI FOCACCIA, 500G Felicia

Molino Andriani Molino Andriani

MABS1AD103

10,72 lei

T.V.A. inclus

13,40 lei T.V.A. inclus

-20%

Salvezi: -2.68 lei


Cumparati inca de 150,00 lei si beneficiati de transport gratuit

FELICIA – AMESTEC FARA GLUTEN PENTRU PAINE, PIZZA SI FOCACCIA, 500G

Fără gluten.
Ușor de frământat cu mâna.

Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez, amidon de cartofi, făină de porumb, făină de sorg, fibre vegetale, agent de îngroșare: hidroxipropil metilceluloză.
Produs creat specific pentru persoane intolerante la gluten.
Produs într-o unitate dedicată produselor fără gluten.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Conținut: 500 g
Producător: ADRIANI S.p.a Italia.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.


Notă: Scufita-Rosie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Important: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Vă recomandăm insistent sa citiți cu atenție toate informațiile si/sau prospectele produselor pe care doriți să le cumpărați.

Noi credem cu tărie că o alimentație sănătoasă este cel mai bun mijloc de prevenire a multor boli, dar și o cale de redobândire a sănătății pierdute, de multe ori din cauza unei alimentații deficitare. Va recomandăm produse certificate organic (= fără E-uri) comercializate de firma noastră. Garantăm pentru ele!

Efectele produselor variaza de la o persoana la alta in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va medicului dumneavoastra.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:per 100 g
Valoare energetică1469 kJ / 347 kcal
Grăsimi, din care:1,3 g
- acizi grași saturați0,4 g
Carbohidrați, din care:77 g
- zaharuri0,3 g
Fibre3,4 g
Proteine4,9 g
Sare0,01 g

Rețetă: Pâine fără gluten
500 g de amestec fără gluten pentru pâine, pizza și focaccia Felicia, 400 ml de apă călduță.
25 g de ulei de măsline, 10 g de sare, 5 g de zahăr, 7 g drojdie uscată sau 25 g de drojdie proaspătă.

Se toarnă amestecul fără gluten într-un castron, se adaugă zahărul și praful de copt. Se adaugă apa și se amestecă cu o lingură, apoi se adaugă uleiul și sarea. Lăsați să se odihnească cel puțin 5 min. până când se obține un amestec neted și omogen. Se toarnă amestecul într-un vas uns cu ulei, se acoperă cu un prosop umed și se lasă să crească timp de o oră într-un loc cald. Luați din nou aluatul, frământați din nou și creați formele dorite (de exemplu, pâini), lăsându-le să se odihnească timp de 5 minute. Apoi coaceți într-un cuptor preîncălzit la 230° C timp de 25-30 minute. (timpul de copt va fi diferit în funcție de dimensiunea formelor create).

Mod de preparare în mașina automată de pâine:
Selectați programul de „pâine fără gluten” și setați modul de preparare conform instrucțiunilor. Turnați ingredientele în cuvă, conform cărții de rețete. Se amestecă cu o lingură pentru a îndepărta praful de pe pereții cuvei. Porniți aparatul. Când este gata, opriți aparatul, scoateți cuva și scoateți pâinea.
Așteptați să se răcească complet înainte de a felia.