• -10%
  • Nou
Dispozitiv ayurvedic din cupru pentru...
Dispozitiv ayurvedic din cupru pentru...

Dispozitiv ayurvedic din cupru pentru curatarea limbii, Forrest & Love


FL0560

4260563290560

44,64 lei 49,60 lei -10%
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Dispozitiv ayurvedic din cupru pentru curatarea limbii, Forrest & Love

Ritualul ayurvedic al curățării limbii sau raclării îndepărtează toxinele și acumularea bacteriană de pe limbă, revigorează simțul gustului și chiar luptă împotriva respirației urât mirositoare.

Ama sau toxinele sunt eliminate de organism în timpul proceselor de detoxifiere și de reparație pe durata somnului. O modalitate de a scăpa de aceste toxine este prin practica ayurvedică a curățării limbii, deoarece ama se acumulează în partea din spate a limbii după un ciclu de somn. Și o periuță de dinți nu este suficientă! Prinderea convenabilă, lateralele flexibile și marginea largă a curățătorului de limbă oferă o experiență confortabilă de curățare. În plus, cuprul pur are proprietăți antibacteriene și antimicrobiene și te va ține o viață întreagă. Pur și simplu, glisează ușor de la spate spre vârful limbii cu presiune ușoară de 3-4 ori în fiecare dimineață.

Fabricat din cupru pur
Greutate: 30 g
Dimensiuni: 14 x 5,5 cm
Prindere confortabilă și laterale flexibile
Margine de curățare netedă și largă
Realizat manual în India

Elimină toxinele și reziduurile acumulate:
În timpul somnului, pe limbă se formează o acoperire de particule nedigerate. Aceasta este modalitatea organismului de a elimina toxinele. Reziduurile toxice se pot acumula în partea din spate a limbii, ceea ce poate duce la o digestie deficitară. Curățătorul de limbă din cupru înlătură eficient această acoperire nedorită, lăsându-ți gura perfect curată.

Luptă împotriva respirației urât mirositoare:
Utilizarea unui curățător de limbă ajută la eliminarea toxinelor și acumulării bacteriene care duc la sănătate orală precară în general. Eliminarea acestei acoperiri înseamnă că bacteriile nu vor putea produce compuși volatili de sulf, care sunt cauza respirației urât mirositoare.

Îmbunătățește simțul gustului:
Îndepărtarea acoperirii sau reziduurilor de pe limbă înseamnă că vei putea gusta mâncarea mai bine!

Proprietăți antibacteriene și antimicrobiene:
Cuprul pur ocupă un loc important în Ayurveda tradițională datorită proprietăților sale antibacteriene și antimicrobiene. Cuprul previne creșterea bacteriilor pe curățătorul de limbă în sine.

Sfaturi pentru utilizare:
Clătește bine cu un săpun delicat înainte de prima utilizare. Pur și simplu, ține curățătorul de limbă de ambele părți și scoate limba din gură. Plasează marginea în formă de U în partea din spate a limbii cât de mult poți, fără să provoci so stare vărsături. Curăță ușor de la spate spre vârful limbii de 3-4 ori, într-un mișcare de alunecare, pentru a înlătura acoperirea sau reziduurile. Clătește curățătorul de limbă sub apă și depozitează-l în condiții uscate.

Sfaturi pentru curățare:
Recomandăm să cureți curățătorul de limbă cu un săpun delicat înainte de prima utilizare. Deoarece cuprul în sine are proprietăți antimicrobiene, clătirea sub apă curentă după fiecare utilizare zilnică este suficientă. Depozitează în condiții uscate. Cuprul pur se oxidează natural în timp și poate deveni mai închis la culoare. Pur și simplu, lustruiește-l cu o pastă făcută din lămâie și sare pentru a restabili strălucirea cuprului. Șterge cu o cârpă moale și curată sau clătește sub apă.

Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

13 alte produse în aceeași categorie

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adăugat în lista de dorințe