• Nou
Lenjerie intima de protectie pentru...

Lenjerie intima de protectie pentru incontinenta urinara, 12 buc. marimea L, Organyc

ORGUND03

8016867013673

99,90 lei
cu TVA

 

Lenjerie intima de protectie pentru incontinenta urinara, 12 buc. marimea L, Organyc

Orice incident grav cauzat de dispozitivul medical trebuie raportat producătorului și autorității competente din Statul în care este stabilit utilizatorul și/sau pacientul.
Dispozitiv de unică folosință. Dacă este reutilizat, poate cauza contaminearea microbiană a utilizatorului. În caz de iritare severă a pielii trebuie să consultați un cadru medical.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
A se păstra la loc răcoros și uscat.

Dispozitiv medical
Mod de ultilizare: Întroduceți picioarele și trageți în sus. Pentru a scoate lenjeria rupeți pur și simplu cusăturile laterale de pe ambele părți ale acesteia. Dungile albastre de pe banda albă din talie indică spatele lenjeriei.

Compoziție
Strat superior (la contactul cu pielea): 100% bumbac organic - Nucleu absorbant din amestec de bumbac: 100% amestec echilibrat debumbac pur și pulberi super absorbante - Strat de prevenire a scurgerilor: 100% material polimeric rezistent la scurgeri - Deschideri pentru talie și picioare: 100% împâslitură nețesută moale, fără elastic - Neutralizator certificat al mirosurilor - Organyc nu doar acoperă mirosurilie, ci le neutralizează în siguranță folosind un ingredient unic de echilibrare a pH-ului.

Termen de valabilitate/ lot: vezi partea laterală a ambalajului.
Producător: Corman S.p.A, Italia
Distribuitor: S.C.Pronat S.R.L.

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe