- Nou
Paine bio din ovaz fara gluten, 185g Schnitzer Gluten Free
- Fără gluten
- Sursă de fibre
- cu 25% ovăz
- Fără ulei de palmier
- Fără lactoză¹
Ingrediente: apă, amidon de porumb*, 14% fulgi de ovăz Integral* fără gluten, 11% făină integrală de ovăz* fără gluten, aluat de orez* (făină de orez*, apă), oțet de mere*, ulei de floarea soarelui*, tărâțe de psylium*, făină din semințe de floarea soarelui*, sare de mare, drojdie*, agent de îngroșare: gumă de guar*, xanthan; făină de orez*, extract din malț din orz* fără gluten, extract de lămâie*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de: semințe de susan, soia, lupin și ou.
Ambalat în atmosferă protectoare.
¹=Conținut de lactoză <0,1 g / 100 g
Condiții de păstrare: păstrați într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, păstrați în frigider și consumați în decurs de 2 zile.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Schitzer GmbH & Co.KG. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:
- per 100 g
- Valoare energetică
- 743 kJ / 177 kCal
- Grăsimi, din care:
- 4,2 g
- - acizi grași saturați
- 0,5 g
- Carbohidrați, din care:
- 28 g
- - zaharuri
- 1,2 g
- Fibre
- 5,6 g
- Proteine
- 3,5 g
- Sare
- 1,1 g