TEMPEH BIO NATUR, 200G TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentată natural, sănătoasă, ușor digerabilă și bogată în proteine.
Gata de gătit.
Produs fermentat din soia.
Sfat pentru preparare: Se taie în felii, se prăjesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu pâine sau cu salată – ca adaos în sosuri, supe sau platouri.
După deschidere se consumă în termen de 3 zile.
Ingrediente: boabe de soia* (boabe de soia* 53%, apă), culturi starter (Rhizopus).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE.
Poate conține urme de: lupin și gluten.
Condiții de păstrare: se păstrează în frigider, max. 7°C.
Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Schnappinger GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 737,3 kJ / 176,5 kcal
- Grăsimi, din care
- 7,9 g
- - acizi grași saturați
- 1,5 g
- - acizi grași mono nesaturați
- 1,8 g
- - acizi grași poli nesaturați
- 4,6 g
- Carbohidrați, din care
- 2,1 g
- - zaharuri
- 0,9 g
- Fibre
- 6,6 g
- Proteine
- 21,2 g
- Sare
- 0,0 g