TEMPEH BIO MEDITERANEAN, 200G TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentată natural, sănătoasă, ușor digerabilă și bogată în proteine.
Gata de gătit, marinată cu ierburi mediterneene.
Produs fermentat din soia, condimentat.
Sfat pentru preparare: Se taie în felii, se prăjesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu pâine sau cu salată – ca adaos în sosuri, supe sau platouri.
După deschidere se consumă în termen de 3 zile.
Ingrediente: boabe de soia* (boabe de soia* 53%, apă), apă, condimente* 1% (busuioc*, oregano*, rozmarin*, cimbru*, usturoi*, chili*), sare de mare, culturi starter (Rhizopus).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Poate conține urme de: lupin și gluten.
Condiții de păstrare: se păstrează în frigider.
Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Schnappinger GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 618,3 kJ / 148,0 kcal
- Grăsimi, din care
- 6,6 g
- - acizi grași saturați
- 1,2 g
- - acizi grași mono nesaturați
- 1,5 g
- - acizi grași poli nesaturați
- 3,8 g
- Carbohidrați, din care
- 2,2 g
- - zaharuri
- 1,1 g
- Fibre
- 5,5 g
- Proteine
- 17,5 g
- Sare
- 1,3 g