• Nou
Rodie bio 1 buc, Biohof

Rodie bio 1 buc, Biohof

Iată câteva aspecte importante despre rodie:

  1. Bogată în nutrienți: Rodia este cunoscută pentru conținutul său bogat de nutrienți. Este o sursă excelentă de vitamina C, vitamina K, potasiu și antioxidanți. Antioxidanții, cum ar fi punicalaginul și antocianinele, pot ajuta la protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative.
  2. Semințe comestibile: Semințele din interiorul rodiilor pot fi consumate și ele. Acestea sunt bogate în fibre, vitamine și minerale și pot fi adăugate în diverse rețete sau mâncate ca atare.
  3. Beneficii pentru sănătate: Consumul regulat de rodii este asociat cu numeroase beneficii pentru sănătate. Acestea includ îmbunătățirea sănătății inimii, reducerea tensiunii arteriale, combaterea inflamației și protejarea împotriva bolilor cronice.
  4. Utilizare în bucătărie: Rodia este folosită în bucătărie pentru a adăuga un gust dulce și acrișor într-o varietate de preparate. Este folosită în salate, sosuri, deserturi și băuturi, precum și pentru a face suc de rodie.
  5. Simbolism: Rodia are o semnificație simbolică în diferite culturi. Este adesea asociată cu fertilitatea, sănătatea și prosperitatea. În anumite tradiții, rodiile pot reprezenta norocul sau bucuria.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA180905
19,90 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Rodie bio 1 buc, Biohof

Rodia este o sursă bogată de vitamine și un talent versatil în bucătărie - fie pentru salate exotice, fie pentru topping-uri bogate în vitamine.
Potasiul conținut în rodii este important pentru mușchi, inimă și nervi. De asemenea, în semințele crocante se găsesc fier și vitamine din complexul B.

Conține: rodie*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Peru
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe