• Nou
Telina bio cu frunze, 1 buc Biohof

Telina bio cu frunze, 1 buc Biohof

Consumul de telină bio poate aduce multiple beneficii pentru sănătate. Printre cele mai importante se numără:

  1. Reducerea inflamației: Telina conține compuși antiinflamatori, cum ar fi flavonoidele și poliacetilenele, care pot ajuta la reducerea inflamației din organism. Acești compuși pot fi utili în tratarea afecțiunilor inflamatorii, cum ar fi artrita reumatoidă sau inflamația intestinală.

  2. Reducerea tensiunii arteriale: Telina este o sursă bogată de potasiu, un mineral important pentru menținerea tensiunii arteriale normale. Consumul de telină poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și la prevenirea bolilor de inimă.

  3. Protecția sistemului nervos: Telina conține o serie de compuși benefici pentru sistemul nervos, cum ar fi acizii grași omega-3 și flavonoidele. Acești compuși pot ajuta la protejarea celulelor nervoase și la îmbunătățirea funcției cognitive.

  4. Susținerea digestiei: Telina este bogată în fibre, care ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv și la prevenirea constipației. De asemenea, telina conține anumiți compuși care pot ajuta la protejarea mucoasei gastrice și la reducerea riscului de ulcer gastric.

  5. Promovarea sănătății oaselor: Telina este o sursă bogată de calciu și vitamina K, două nutrienți esențiali pentru sănătatea oaselor. Consumul regulat de telină poate ajuta la menținerea densității osoase și la prevenirea osteoporozei.

În concluzie, cel mai mare beneficiu al consumului de telină bio este conținutul său ridicat de compuși benefici pentru sănătate, cum ar fi flavonoidele, poliacetilenele, potasiul, fibrele, calciul și vitamina K. Acești compuși pot ajuta la reducerea inflamației, la menținerea tensiunii arteriale normale, la protejarea sistemului nervos, la susținerea digestiei și la promovarea sănătății oaselor.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA398
18,90 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Telina bio cu frunze, 1 Buc Biohof

Țelina cu frunze este o rădăcină versatilă cu o aromă puternică. Frunzele pot fi tăiate fin și folosite direct pentru a condimenta preparatele.
Țelina este potrivită atât pentru condimentarea supelor, tocanelor și sosurilor, cât și pentru salatele de crudități sau ca înveliș pentru șnițele gustoase. Se poate depozita în compartimentul de legume al frigiderului pentru o păstrare bună.

Conține: telină*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Austria.
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe