• Nou
Conopida bio 1 buc Biohof

Conopida bio 1 buc Biohof

Conopida este o legumă foarte sănătoasă și bogată în substanțe nutritive, oferind numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre beneficiile sale:
Bogată în nutrienți: Conopida conține vitamine esențiale, cum ar fi vitamina C, vitamina K, vitamina B6, acid folic și vitamina B5. De asemenea, furnizează minerale precum potasiu, magneziu și fosfor.
Conținut scăzut de calorii: Conopida are un conținut caloric foarte redus, ceea ce o face potrivită pentru dietele cu restricție calorică.
Bogată în fibre: Conținutul ridicat de fibre din conopidă contribuie la sănătatea digestivă, promovând tranzitul intestinal normal și prevenind constipația.
Antioxidanți: Conopida conține antioxidanți precum sulforafanul și indol-3-carbinolul, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a inflamației.
Sistem imunitar: Datorită conținutului de vitamina C, conopida poate sprijini sistemul imunitar și poate contribui la protejarea împotriva infecțiilor.
Sănătatea inimii: Consumul de conopidă poate fi benefic pentru sănătatea inimii datorită conținutului de potasiu, care poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
Sănătatea cerebrală: Nutrienții din conopidă, precum vitamina K și choline, pot susține sănătatea cerebrală și funcția cognitivă.
Sănătatea oaselor: Conopida conține vitamina K, care este esențială pentru sănătatea oaselor și ajută la menținerea densității osoase.

BA204
Stoc epuizat
25,90 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:

 

Conopida bio 1 buc Biohof

Conopida face parte din familia legumelor de varză și, cu buchețelele sale albe, oferă numeroase posibilități de utilizare în bucătărie.
Conopida conține multe vitamine și minerale. Conținutul său ridicat de fibre contribuie la o senzație prelungită de sațietate. Datorită conținutului său ridicat de acid citric și acid malic, conopida este ușor digerabilă și, prin urmare, o legumă foarte apreciată în cazul unui stomac sensibil.

Conține: conopida*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Olanda
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe