• Nou
Papaya bio kg Biohof

Papaya bio kg Biohof

Imaginea este cu titlu informativ.

BA310
50,70 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Papaya bio 1buc Biohof

Papaya este o fructă tropicală cu o formă lunguiață și o coajă subțire de culoare galbenă sau portocalie. Carnea sa este de obicei de culoare portocalie sau roz, cu semințe negre în interior. Papaya are o textură moale și o aromă dulce și parfumată. Este cunoscută pentru conținutul său bogat în enzime digestive, cum ar fi papaina, care poate ajuta la descompunerea proteinelor. Papaya este, de asemenea, o sursă bună de vitamina C, vitamina A, fibre și antioxidanți. Este adesea consumată ca atare sau folosită în salate, smoothie-uri și deserturi

Papaya este originară din America Centrală și de Sud, dar este acum cultivată în mai multe regiuni tropicale din întreaga lume. Fructul papaya are o serie de beneficii nutriționale și poate fi inclus într-o dietă sănătoasă. Iată câteva aspecte suplimentare despre papaya:
Conținut bogat în vitamina C: Papaya este o sursă excelentă de vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar, la combaterea inflamației și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Enzime digestive: Papaya conține o enzimă numită papaină, care ajută la descompunerea proteinelor și facilitează digestia. De aceea, papaya este adesea recomandată în caz de probleme digestive sau indigestie.
Fibre: Papaya este o sursă bună de fibre alimentare, ceea ce contribuie la menținerea sănătății intestinale, la reglarea tranzitului intestinal și la controlul nivelului de zahăr din sânge.
Antioxidanți: Papaya conține antioxidanți precum betacarotenul, licopenul și vitamina C, care ajută la protejarea celulelor de daunele provocate de radicalii liberi și pot contribui la reducerea riscului de boli cronice.
Beneficii pentru piele: Datorită conținutului său ridicat de vitamina C și alți antioxidanți, consumul de papaya poate promova o piele sănătoasă, menținându-i elasticitatea și reducând semnele de îmbătrânire.

Origine: Brazilia
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe