Supa de legume PUR, 300g Gefro

Supa de legume PUR, 300g Gefro

GF43630

4250589704547

Stoc epuizat
34,80 lei
cu TVA

Etichete:

 

Supa de legume PUR, 300g Gefro

  • Vegan
  • Fără gluten
  • Fără lactoză

Ideal ca bază de supă sau ca și condiment universal pentru legume, paste, orez, cartofi, salate și multe altele.
Supa de legume PUR este potrivită ca bază pentru supă, pentru a da gust și pentru a rafina sau ca supă de legume independentă. Este o bază excelentă pentru numeroase supe și tocanite sau ca ingredient pentru toate felurile de mâncăruri cu gust puternic. De asemenea, se dizolvă minunat și la rece.

Mod de preparare:
1 lingură (aproximativ 20 g) la 1 litru de apă.
1 linguriță (aproximativ 5 g) la 1 farfurie. Presărați pulberea în apă fierbinte, amestecați și gata!

Ingrediente: sare de mare, 36% legume în proporții variabile (praz, ceapă, morcovi, pudră de rădăcină de pătrunjel, sparanghel, fenicul), condimente, ulei de floarea-soarelui, concentrat de suc de morcovi, fibră de acacia, pătrunjel, condimente, extracte de condimente, plante aromatice.

A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 300g = 15 litri (60 porții)
Producător: GEFRO GmbH & Co.KG Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 ml
Valoare energetică
14 kJ / 3 kCal
Grăsimi, din care
0,5 g
- acizi grași saturați
0,5 g
Carbohidrați, din care
0,5 g
- zaharuri
0,5 g
Proteine
0,5 g
Sare
0,91 g

Supă cremă de cartofi cu brânză și crutoane

Rețetă pentru 4 persoane
Timp de preparare: Aproximativ 20 minute

Valori nutriționale/ porție:

  • Grăsimi: 21,2 g
  • Carbohidrați: 42,3 g
  • Proteine: 28,5 g
  • Fibre: 1,5 g
  • Valoare energetică: 479,0 kcal

Ingrediente necesare:

  • SUPA CONSISTENTA DE CARTOFI, 200G GEFRO Ulei de măsline
  • 1,5 l lapte 1,5% grăsime
  • 150 g cașcaval
  • 2 felii pâine țărănească
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri pătrunjel tocat

Preparare:

  • Încălziți laptele, adăugați 80 g SUPA CONSISTENTA DE CARTOFI GEFRO și aduceți la fierbere.
  • Tăiați cașcavalul cubulețe și adăugați în supă.
  • Reduceți focul la minim și lăsați cașcavalul să se topească, amestecând continuu. Opriți focul și luați supa de-o parte.
  • Tăiați pâinea cubulețe de cca 1 cm și prăjiți-le într-o tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline.
  • Puneți supa în farfurii, adăugați smîntână și decorați cu crutoane și frunze de pătrunjel tocat.

Sugestie: pentru un gust deosebit, puteți adăuga câteva cubulețe de bacon prăjit.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe