Paine bio cu seminte, fara gluten, 350g Schnitzer Glutenfree
Pâine ecologică fără gluten, cu semințe, fără făină și fără drojdie.
Ingrediente: apă, fulgi de ovăz integral fără gluten*, 9% semințe de dovleac*, 9% semințe de floarea soarelui*, 7% quinoa expandată*, oțet de mere*, 5% semințe de chia* (Salvia hispanica), 3% semințe de in*, suc de mere concentrat*, sare de mare, țărâțe de psylliumi*, ulei de floarea soarelui*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de susan, soia, lupin și ou.
Ambalat în atmosferă protectoare.
**=valori nutriționale de referință.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
După deschidere se păstrează la rece și se consumă în termen de 2 zile.
A se consuma de preferință înainte: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Schnitzer GmbH & Co.KG Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 998 kJ / 240 kcal
- Grăsimi, din care
- 14 g
- - acizi grași saturați
- 1,9 g
- Acizi grași Omega 3
- 1,8 g
- Carbohidrați, din care
- 15 g
- - zaharuri
- 1,8 g
- Fibre
- 7,2 g
- Proteine
- 9,7 g
- Sare
- 1,1 g
- Magneziu
- 73% (20%**)
- Vitamina B1
- 0,207 mg (19%**)
- Vitamina E
- 4,73 mg (39%**)