Capsuni bio 250g Biohof

Capsuni bio 250g Biohof

Capsunile sunt bogate în nutrienți și au multe beneficii pentru sănătate. Printre cele mai importante beneficii ale consumului de capsuni se numără:

  1. Conținutul ridicat de antioxidanți: Capsunile sunt bogate în antioxidanți, cum ar fi vitamina C, antocianinele și flavonoidele. Aceste substanțe ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și pot reduce riscul de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă și cancerul.

  2. Îmbunătățirea sănătății inimii: Consumul de capsuni poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol rău (LDL) și poate îmbunătăți funcția vasculară. Aceste beneficii pot reduce riscul de boli cardiovasculare.

  3. Susținerea sănătății creierului: Capsunile conțin substanțe care pot ajuta la îmbunătățirea funcției cognitive și la protejarea creierului împotriva îmbătrânirii. Aceste substanțe pot ajuta la reducerea riscului de tulburări neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer.

  4. Ajută la menținerea sănătății pielii: Vitamina C din capsuni ajută la producerea de colagen, care este important pentru menținerea sănătății pielii și la prevenirea îmbătrânirii premature a acesteia.

  5. Reducerea inflamației: Capsunile conțin substanțe care pot ajuta la reducerea inflamației din corp, ceea ce poate reduce riscul de boli cronice și poate ajuta la gestionarea afecțiunilor inflamatorii, cum ar fi artrita.

În concluzie, cel mai mare beneficiu al consumului de capsuni este conținutul lor ridicat de antioxidanți, care pot proteja celulele împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și pot reduce riscul de boli cronice. Capsunile sunt o gustare sănătoasă și delicioasă și pot fi adăugate în dieta zilnică pentru a aduce beneficii importante pentru sănătate.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA171
22,90 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Capsuni bio 250g Biohof

Căpșunile au foarte puține calorii datorită conținutului mare de apă. Cu 62 mg/100 g contin mai multa vitamina C decat citricele. Conținutul de acid folic și conținutul de minerale potasiu, fier, magneziu și calciu sunt, de asemenea, deosebit de mari

Conține: capsuni*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Austria
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe