Pere bio Williams 1 kg Biohof

Pere bio Williams 1 kg Biohof

Perele Williams sunt bogate în nutrienți și au multe beneficii pentru sănătate. Printre cele mai importante beneficii ale consumului de pere Williams se numără:

  1. Conținutul ridicat de fibre: Perele Williams sunt bogate în fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și pot ajuta la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul.

  2. Susținerea sănătății inimii: Perele Williams conțin potasiu, care este important pentru menținerea tensiunii arteriale sănătoase și poate reduce riscul de boli cardiovasculare.

  3. Reducerea riscului de cancer: Studiile au arătat că consumul de pere poate reduce riscul de cancer de colon, rect și stomac.

  4. Ajută la menținerea sănătății oaselor: Perele Williams sunt o sursă bună de bor, care ajută la menținerea sănătății oaselor și la prevenirea osteoporozei.

  5. Susținerea sistemului imunitar: Perele Williams conțin vitamina C și alte antioxidanți, care pot ajuta la întărirea sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

În concluzie, cel mai mare beneficiu al consumului de pere Williams este conținutul lor ridicat de fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și pot ajuta la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Perele Williams sunt o gustare sănătoasă și delicioasă și pot fi adăugate în dieta zilnică pentru a aduce beneficii importante pentru sănătate.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA75
Stoc epuizat
32,70 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:

 

Pere bio Williams 1 kg Biohof

Perele "Williams" au pulpă galben-albăstruie și sunt plăcute la gust. Ele se potrivesc foarte bine în compoturi delicioase sau ca fructe uscate.
Deoarece perele au un conținut destul de scăzut de acid, sunt perfecte pentru persoanele sensibile la acid. Fructul conține multe vitamine precum A, B & C, precum și acid folic, potasiu, calciu și magneziu. Para este potrivită și ca sursă de fibre.

Conține: pere Williams*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Italia
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe