Vinete bio 1kg Biohof

Vinete bio 1kg Biohof

Vinetele sunt o sursă bogată de nutrienți și au multe beneficii pentru sănătate. Printre cele mai importante beneficii ale consumului de vinete se numără:

  1. Conținutul ridicat de fibre: Vinetele sunt bogate în fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și pot ajuta la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul.

  2. Reducerea riscului de boli de inimă: Vinetele conțin compuși antioxidanți, cum ar fi așa-numitul acid clorogenic, care ajută la reducerea nivelului de colesterol și la protejarea inimii.

  3. Susținerea sănătății creierului: Vinetele conțin nasunin, un antioxidant care poate ajuta la protejarea celulelor creierului împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și poate ajuta la îmbunătățirea funcției cognitive.

  4. Susținerea sănătății oaselor: Vinetele conțin cantități semnificative de vitamina K, care este importantă pentru menținerea sănătății oaselor și pentru prevenirea osteoporozei.

  5. Ajută la menținerea greutății corporale sănătoase: Vinetele sunt o sursă bună de nutrienți și au un conținut scăzut de calorii, ceea ce le face o gustare sănătoasă pentru cei care încearcă să-și mențină greutatea corporală.

În concluzie, cel mai mare beneficiu al consumului de vinete este conținutul lor ridicat de fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și pot ajuta la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Vinetele sunt o alegere sănătoasă și delicioasă pentru oricine își dorește să-și îmbunătățească dieta și să aducă beneficii importante pentru sănătate.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA278
23,40 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Vinete bio 1kg Biohof

Vinetele de culoare violet inchis nu pot fi excluse din bucătăria mediteraneană - abia când sunt gătite cu ierburi și condimente își dezvăluie gustul.
Cea mai mare concentrație de nutrienți se găsește în coajă. Se spune că stimulează secreția biliară și reduc nivelurile de colesterol. Vinetele sunt recomandate ca fiind un legumă ideală pentru diabet.

Conține: vinete*
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Grecia
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe