• Nou
Ridichi bio legatura, Biohof

Ridichi bio legatura, Biohof

Ridichile roșii sunt o sursă excelentă de nutrienți și conțin multe substanțe benefice pentru sănătate. Printre cele mai importante beneficii ale consumului de ridichi roșii se numără:

  1. Conținutul ridicat de vitamina C: Ridichile roșii sunt o sursă bună de vitamina C, un antioxidant puternic care ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

  2. Susținerea sănătății sistemului digestiv: Ridichile roșii conțin fibre dietetice, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și pot ajuta la reducerea riscului de boli digestive, cum ar fi constipația.

  3. Reducerea inflamației: Ridichile roșii conțin compuși cu proprietăți antiinflamatorii, cum ar fi antocianinele, care pot ajuta la reducerea inflamației din corp și pot reduce riscul de boli inflamatorii, cum ar fi artrita.

  4. Ajută la menținerea greutății corporale sănătoase: Ridichile roșii sunt bogate în apă și fibre, dar au un conținut scăzut de calorii, ceea ce le face o gustare sănătoasă și potrivită pentru cei care încearcă să-și mențină greutatea corporală.

  5. Susținerea sănătății oculare: Ridichile roșii conțin carotenoide, cum ar fi luteina și zeaxantina, care sunt importante pentru sănătatea ochilor și pot ajuta la prevenirea unor afecțiuni oculare, cum ar fi degenerescența maculară.

În concluzie, cel mai mare beneficiu al consumului de ridichi roșii este conținutul lor ridicat de vitamina C și fibre, care ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și digestiv. De asemenea, ridichile roșii conțin compuși cu proprietăți antiinflamatorii și carotenoide, care pot ajuta la reducerea inflamației și la protejarea sănătății ochilor. Ridichile roșii sunt o alegere sănătoasă și delicioasă pentru oricine își dorește să-și îmbunătățească dieta și să aducă beneficii importante pentru sănătate.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA349
11,00 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Ridichi bio legatura, Biohof

Micii tuberculi roșii și crocanți din familia ridichilor sunt apreciați în special pentru gustul lor ușor-picant și blând - cel mai bine sunt savurați complet naturali și cruzi.
Conținutul de ulei de muștar din rădăcina de ridiche este cu adevărat apetisant și, în același timp, ajută la curățarea intestinului de bacterii și ciuperci nedorite și influențează pozitiv digestia. Acesta este păstrat doar atunci când ridichea este consumată crudă. În plus, ridichea conține o cantitate bogată de vitamina C, potasiu și acid folic.

Conține: ridichi*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Italia
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe