• Nou
Rosii bio Inima de bou 1kg Biohof

Rosii bio Inima de bou 1kg Biohof

Consumul de roșii bio inima de bou poate aduce multiple beneficii sănătății. Printre cele mai importante se numără:

  1. Sunt o sursă excelentă de antioxidanți: Roșiile inima de bou bio conțin licopen, un puternic antioxidant care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi. Licopenul este, de asemenea, asociat cu prevenirea unor boli cronice, precum cancerul și bolile de inimă.

  2. Ajută la menținerea sănătății inimii: Roșiile inima de bou bio conțin potasiu, un mineral important pentru sănătatea inimii. Consumul de alimente bogate în potasiu ajută la menținerea unui nivel adecvat de tensiune arterială, ceea ce poate reduce riscul de boli de inimă.

  3. Susțin sănătatea sistemului imunitar: Roșiile inima de bou bio conțin vitamina C, un nutrient important pentru sănătatea sistemului imunitar. Consumul regulat de roșii poate ajuta la prevenirea infecțiilor și bolilor.

  4. Sunt o sursă bună de fibre: Roșiile inima de bou bio conțin fibre alimentare, care ajută la menținerea sănătății tractului digestiv și la menținerea senzației de sațietate.

  5. Pot ajuta la menținerea sănătății pielii: Roșiile inima de bou bio conțin vitamina A, care este importantă pentru sănătatea pielii și a vederii.

În concluzie, cel mai mare beneficiu al consumului de roșii inima de bou bio este conținutul lor ridicat de antioxidanți, care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi. De asemenea, roșiile inima de bou bio sunt o sursă bună de potasiu, fibre alimentare și vitamine, care susțin sănătatea inimii, a sistemului imunitar și a pielii.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA177
30,60 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Rosii bio Inima de bou 1kg Biohof

Roșia cu pulpă este foarte suculentă și aromată - de asemenea, este potrivită, de exemplu, pentru grătar sau gratinată.
Roșiile conțin o cantitate bogată de potasiu, vitamina C, vitamine din complexul B și acid folic. Ele stimulează apetitul și au un efect detoxifiant care ajută la îmbunătățirea digestiei. Fructul este considerat acum un antioxidant important și bun datorită pigmentului său vegetal numit licopen.

Conține: roșii*
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Grecia.
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

20 alte produse în aceeași categorie

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adăugat în lista de dorințe