• Nou
Cartofi dulci bio 1 kg Biohof

Cartofi dulci bio 1 kg Biohof

Consumul de cartofi dulci bio poate aduce multiple beneficii pentru sănătate. Printre cele mai importante se numără:

  1. Reglarea nivelului de zahăr din sânge: Cartofii dulci au un indice glicemic mai mic decât cartofii obișnuiți, ceea ce înseamnă că sunt digerați mai lent și nu determină creșteri bruște ale nivelului de zahăr din sânge. Consumul de cartofi dulci poate fi benefic pentru persoanele cu diabet sau cu probleme de reglare a nivelului de zahăr din sânge.

  2. Îmbunătățirea sănătății oculare: Cartofii dulci conțin vitamina A și beta-caroten, două nutrienți esențiali pentru sănătatea ochilor. Acești compuși pot ajuta la prevenirea degenerării maculare și la menținerea sănătății vederii.

  3. Îmbunătățirea sănătății sistemului imunitar: Cartofii dulci conțin o serie de nutrienți benefici pentru sistemul imunitar, cum ar fi vitamina C, vitamina E și beta-carotenul. Acești nutrienți pot ajuta la protejarea organismului împotriva infecțiilor și a bolilor.

  4. Protejarea sănătății inimii: Cartofii dulci conțin antioxidanți, cum ar fi antocianinele, care pot ajuta la reducerea inflamației și la protejarea sănătății inimii. De asemenea, cartofii dulci sunt o sursă bogată de potasiu, un mineral important pentru menținerea tensiunii arteriale normale și pentru prevenirea bolilor de inimă.

  5. Susținerea sănătății digestive: Cartofii dulci sunt o sursă bogată de fibre, care ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv și la prevenirea constipației. De asemenea, cartofii dulci conțin anumiți compuși care pot ajuta la protejarea mucoasei gastrice și la reducerea riscului de ulcer gastric.

În concluzie, cel mai mare beneficiu al consumului de cartofi dulci bio este conținutul său ridicat de nutrienți benefici pentru sănătate, cum ar fi vitamina A, beta-carotenul, vitamina C, vitamina E, antioxidanții, potasiul și fibrele. Acești nutrienți pot ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge, la îmbunătățirea sănătății oculare, la protejarea sănătății sistemului imunitar, la protejarea sănătății inimii și la susținerea sănătății digestive.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA422
26,00 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Cartofi dulci bio 1 kg Biohof

Cartoful dulce este perfect pentru bucătăria rapidă datorită timpului scurt de gătire - aceștia sunt delicioși prăjiți, în preparate cu carne sau sub formă de cartofi prăjiți.
Cartofii dulci conțin o cantitate mare de vitamina A și o mare cantitate de beta-caroten (de aceea au și culoarea portocalie). Gustul lor dulceag provine de la conținutul lor ridicat de zaharuri. În plus, tuberculii conțin în special amidon de cartof dulce.

Conține: cartofi dulci*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Austria
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe