• Nou
Pere bio Conference 1 kg Biohof

Pere bio Conference 1 kg Biohof

Există multe beneficii pentru sănătate asociate cu consumul de pere bio Conference. Printre acestea, cel mai mare beneficiu este furnizarea unei cantități semnificative de fibre și nutrienți esențiali, care ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv și întărirea sistemului imunitar.

Perele bio Conference sunt bogate în fibre solubile și insolubile, ceea ce le face benefice pentru sănătatea digestivă. Fibrele ajută la menținerea unui tranzit intestinal sănătos și previn constipația, iar fibrele solubile pot ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sânge și la menținerea nivelului de zahăr din sânge sub control.

Perele bio Conference sunt, de asemenea, o sursă bogată de vitamina C, un antioxidant puternic care ajută la întărirea sistemului imunitar și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, perele conțin vitamina K, care este importantă pentru sănătatea oaselor și coagularea sângelui, precum și minerale precum potasiu, calciu și magneziu, care ajută la menținerea echilibrului electrolitic și hidratarea celulelor.

Consumul de pere bio Conference poate fi benefic și pentru persoanele cu diabet, deoarece poate ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sânge sub control și poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină.

În concluzie, consumul de pere bio Conference poate aduce multe beneficii pentru sănătate, în special pentru sănătatea digestivă și întărirea sistemului imunitar. Este important să alegi produse bio, pentru a evita expunerea la pesticide și alte substanțe toxice utilizate în agricultura convențională.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA69
28,30 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Pere bio Conference 1 kg Biohof

Para „Conference” convinge printr-un gust ușor picant – pulpa este deosebit de suculentă – perfectă pentru gustare și gătit
Deoarece perele au un conținut destul de scăzut de acid, sunt perfecte pentru persoanele sensibile la acid. Fructul conține multe vitamine precum A, B & C, precum și acid folic, potasiu, calciu și magneziu. Para este potrivită și ca sursă de fibre.

Conține: pere Conference*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Italia
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adăugat în lista de dorințe