Mere Golden bio 1 kg Biohof

Mere Golden bio 1 kg Biohof

Consumul de mere Golden bio poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate, printre care se numără:

  1. Sistem imunitar puternic: merele Golden bio sunt bogate în vitamina C, un nutrient important pentru întărirea sistemului imunitar și protejarea organismului împotriva infecțiilor și bolilor.

  2. Digestie sănătoasă: merele Golden bio sunt o sursă bună de fibre, ceea ce ajută la menținerea sănătății intestinale și prevenirea problemelor digestive, cum ar fi constipația.

  3. Protejarea sănătății inimii: merele Golden bio conțin antioxidanți, cum ar fi quercetina și catechinele, care ajută la protejarea sănătății cardiovasculare prin reducerea inflamației și a nivelului de colesterol rău din sânge.

  4. Controlul greutății: merele Golden bio sunt o gustare sănătoasă și satisfăcătoare, care poate ajuta la controlul poftei de mâncare și la menținerea greutății sănătoase.

  5. Reducerea riscului de cancer: anumite substanțe din merele Golden bio, cum ar fi acidul ursolic, au demonstrat că pot ajuta la inhibarea creșterii celulelor canceroase în studiile de laborator și animale.

Este important de menționat că aceste beneficii sunt mai mult asociate cu consumul regulat și echilibrat de mere Golden bio, în cadrul unei diete sănătoase și stil de viață activ.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA6
19,90 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Mere Golden bio 1 kg Biohof

Mărul „Golden Delicious” are un gust deosebit de dulce și aromat. Datorită acidității sale scăzute, este deosebit de popular printre copii.
Cu peste 30 de vitamine și oligoelemente, care se găsesc în principal în coajă, un măr este un adevărat superaliment. În plus, clasicul dintre fructe convinge cu un conținut de apă de aproximativ 85% și doar 60 kcal.

Conține: mere Golden*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Austria
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe