Ceapa alba bio 1 kg Biohof

Ceapa alba bio 1 kg Biohof

Consumul de ceapă albă bio poate aduce mai multe beneficii pentru sănătate, printre care se numără:

  1. Conține antioxidanți: ceapa albă bio este o sursă bogată de antioxidanți, cum ar fi quercetina, kaempferol și alicina, care ajută la reducerea inflamației, protejarea celulelor împotriva deteriorării și prevenirea bolilor cronice, cum ar fi cancerul.

  2. Susținerea sănătății inimii: consumul de ceapă albă bio poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, protejând astfel inima și reducând riscul de boli cardiovasculare.

  3. Îmbunătățirea digestiei: ceapa albă bio conține fibre și prebiotice, care ajută la menținerea sănătății tractului digestiv și la îmbunătățirea digestiei.

  4. Sursă de vitamine și minerale: ceapa albă bio este o sursă bogată de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina C, vitamina B6, potasiu și magneziu, care ajută la menținerea sănătății generale a organismului.

  5. Susținerea sistemului imunitar: ceapa albă bio conține compuși care ajută la stimularea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor și bolilor.

Este important să alegeți ceapă albă bio, deoarece aceasta este cultivată fără utilizarea pesticidelor și a altor substanțe chimice dăunătoare, ceea ce înseamnă că este mai sănătoasă și mai sigură pentru consum. Totuși, trebuie să fiți atenți la cantitatea de ceapă consumată, deoarece poate cauza iritații ale tractului gastro-intestinal la anumite persoane.

BA466
16,00 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Ceapa alba bio 1 kg Biohof

Ceapa galbenă rotundă este un clasic absolut al bucătăriei - aproape niciun fel de mâncare nu este complet fără gustul picant și ușor iute al tuberculului.
Ceapa constă în mare parte din apă și are puține grăsimi, dar câteva vitamine și minerale importante, cum ar fi. Vitamine B, vitamina C, seleniu și potasiu.

Conține: ceapă albă*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Austria
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe