Banane bio 1 kg Biohof Fair trade

Banane bio 1 kg Biohof Fair trade

Bananele sunt bogate în nutrienți benefici organismului, iar consumul lor regulat poate aduce mai multe beneficii pentru sănătate, inclusiv:

  1. Sursă de potasiu: bananele sunt o sursă bogată de potasiu, care este important pentru menținerea tensiunii arteriale normale, funcționarea musculară și cardiacă și menținerea echilibrului de apă în corp.

  2. Fibre dietetice: bananele conțin fibre, care ajută la menținerea sănătății digestive, reducerea nivelului de colesterol și îmbunătățirea sănătății inimii.

  3. Vitamine și minerale: bananele conțin vitamine și minerale importante, cum ar fi vitamina C, vitamina B6 și magneziu.

  4. Energie naturală: bananele sunt o sursă bună de carbohidrați, care oferă energie organismului și ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge.

  5. Susținerea sănătății cognitive: bananele conțin triptofan, un aminoacid care poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și a somnului, precum și la reducerea stresului și anxietății.

Este important să alegeți banane bio, deoarece acestea sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor și a altor substanțe chimice dăunătoare, ceea ce înseamnă că sunt mai sănătoase și mai sigure pentru consum.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA63
19,80 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Banane bio 1 kg Biohof

Un clasic ceresc printre fructe este cu siguranță banana - este perfectă ca gustare, dar și pentru prăjituri suculente și muesli.
Valoarea nutritivă ridicată face ca banana să fie deosebit de valoroasă pe lângă gustul bun. Conține mult calciu, fier, magneziu, vitaminele A, B și C.

Conține: banane*.
*=din culturi certificate ecologic.
Sfat: Cel mai bine se păstrează agățate. Bananele necoapte pot continua să se coacă dacă sunt păstrate la temperatura camerei împreună cu un măr. Lumina soarelui accelerează coacerea. Înfășurați tulpina în folie pentru a întârzia procesul de coacere. Bananele sunt foarte sensibile la frig, daca sunt păstrate la rece devin gri și fără gust.

Origine: Peru
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe