• Nou
Portocale bio Navelina 1 kg Biohof

Portocale bio Navelina 1 kg Biohof

Există multe beneficii pentru sănătate asociate cu consumul de portocale bio Navelina. Printre acestea, cel mai mare beneficiu este furnizarea unei cantități semnificative de vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Portocalele bio Navelina sunt o sursă excelentă de vitamina C, un antioxidant puternic care ajută la întărirea sistemului imunitar și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, portocalele conțin vitamina A, care susține sănătatea ochilor și a pielii, și acid folic, care este important pentru sănătatea sistemului nervos și pentru femeile însărcinate.

Portocalele bio Navelina sunt, de asemenea, bogate în fibre alimentare, ceea ce le face benefice pentru sănătatea digestivă. Fibrele ajută la menținerea unui tranzit intestinal sănătos și previn constipația.

Consumul de portocale bio Navelina poate fi benefic și pentru persoanele cu diabet, deoarece portocalele au un indice glicemic scăzut și pot ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sânge sub control.

În concluzie, consumul de portocale bio Navelina poate aduce multe beneficii pentru sănătate, în special pentru întărirea sistemului imunitar și menținerea sănătății sistemului digestiv. Este important să alegi produse bio, pentru a evita expunerea la pesticide și alte substanțe toxice utilizate în agricultura convențională.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA6992
12,80 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Portocale bio Navelina 1 kg Biohof

Portocalele "Navelina" sunt deosebit de aromate - pulpa este dulce si suculenta - o sursa ideala de vitamine pentru gustare.
Portocalele sunt considerate furnizori importanți de vitamina C. Sunt un suport important pentru sistemul nostru imunitar, mai ales în timpul sezonului rece.

Conține: portocale*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Grecia
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adăugat în lista de dorințe