• Nou
Renglote bio 1 Kg Biohof

Renglote bio 1 Kg Biohof

Ringlota bio, cunoscută și sub numele de prună galbenă, este un fruct bogat în nutrienți și are numeroase beneficii pentru sănătate. Printre acestea, cel mai mare beneficiu este furnizarea unei cantități semnificative de antioxidanți și fibre, care ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ringlota bio este o sursă bogată de antioxidanți, inclusiv vitamina C, care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și întărirea sistemului imunitar. De asemenea, ringlota conține carotenoide, cum ar fi beta-carotenul, care susțin sănătatea pielii și a ochilor.

Ringlota bio este, de asemenea, bogată în fibre alimentare, ceea ce o face benefică pentru sănătatea sistemului digestiv. Fibrele ajută la menținerea unui tranzit intestinal sănătos și previn constipația. De asemenea, consumul de fibre poate ajuta la menținerea nivelului de colesterol din sânge sub control și poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină, ceea ce este important pentru persoanele cu diabet.

Ringlota bio este, de asemenea, o sursă bună de vitamina K, care ajută la menținerea sănătății oaselor și la coagularea sângelui, precum și de potasiu, un mineral important pentru menținerea echilibrului electrolitic și hidratarea celulelor.

În concluzie, consumul de ringlote bio poate aduce multe beneficii pentru sănătate, în special pentru sănătatea sistemului digestiv și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Este important să alegi produse bio, pentru a evita expunerea la pesticide și alte substanțe toxice utilizate în agricultura convențională.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA340
46,10 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Renglote bio 1 Kg Biohof

Conține: renglote*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Spania
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adăugat în lista de dorințe