• Nou
Avocado bio 1 buc Biohof

Avocado bio 1 buc Biohof

Avocado bio este o sursă excelentă de nutrienți benefici pentru sănătate, astfel încât există mai multe beneficii importante ale consumului de avocado bio. Iată câteva dintre cele mai importante:

  1. Sănătatea inimii: Avocado bio este bogat în grăsimi sănătoase, precum acidul oleic, care poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol rău (LDL) din sânge și la creșterea nivelului de colesterol bun (HDL). Consumul regulat de avocado bio poate ajuta la reducerea riscului de boli de inimă și accident vascular cerebral.

  2. Digestie sănătoasă: Avocado bio este o sursă bogată de fibre, care ajută la menținerea sănătății tractului intestinal și la prevenirea constipației. De asemenea, avocado bio conține enzime digestive care ajută la descompunerea alimentelor și la absorbția nutrienților.

  3. Sănătatea pielii: Avocado bio este bogat în vitamina E și în antioxidanți, cum ar fi carotenoidele, care ajută la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi și a altor factori de stres oxidativ. Consumul regulat de avocado bio poate ajuta la menținerea unei pielii sănătoase și strălucitoare.

  4. Controlul greutății: Avocado bio poate ajuta la controlul greutății datorită conținutului său ridicat de fibre și grăsimi sănătoase, care ajută la menținerea sațietății și la reducerea poftei de mâncare. De asemenea, avocado bio conține mai puțin zahăr și carbohidrați decât alte fructe, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru persoanele care își doresc să își controleze greutatea.

  5. Sănătatea creierului: Avocado bio conține acizi grași omega-3, precum acidul docosahexaenoic (DHA), care ajută la menținerea sănătății creierului și a sistemului nervos. Consumul regulat de avocado bio poate ajuta la îmbunătățirea funcțiilor cognitive și la reducerea riscului de declin cognitiv.

În concluzie, cel mai mare beneficiu al consumului de avocado bio este conținutul său ridicat de nutrienți benefici pentru sănătate, cum ar fi grăsimile sănătoase, fibrele, vitamina E, antioxidanții și acizii grași omega-3. Acești nutrienți pot ajuta la protejarea sănătății inimii, la menținerea sănătății pielii, la controlul greutății, la susținerea sănătății creierului și la menținerea unei digestii sănătoase.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA54
10,50 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Avocado bio 1 buc Biohof

Avocado este comestibil numai atunci când este complet copt și are un efect apetisant - fructul este un agent de vindecare a tusei. Datorita continutului mare de potasiu, este potrivit, printre altele, pentru o alimentatie saraca in sare, pentru hipertensiune arteriala, boli de inima si rinichi. De asemenea, poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol.

Conține: avocado*.
*=din culturi certificate ecologic.
Sfat: consumați avocado imediat după ce sunt coapte, fructele necoapte se pot coace împreună cu un măr la temperatura camerei. Un avocado copt va ceda la presiunea ușoară a degetelor.

Origine: Spania
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adăugat în lista de dorințe