Consumul de gulie bio poate aduce mai multe beneficii pentru sănătate, printre care:
-
Reducerea riscului de boli cardiovasculare: Gulia este bogată în potasiu, care poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la reducerea riscului de boli de inimă.
-
Îmbunătățirea digestiei: Consumul de gulie bio poate ajuta la prevenirea constipației datorită conținutului său ridicat de fibre.
-
Sursă de vitamina C: Gulia este o sursă bună de vitamina C, care are un rol important în menținerea sănătății sistemului imunitar.
-
Scăderea nivelului de zahăr din sânge: Gulia conține carbohidrați cu eliberare lentă, ceea ce poate ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sânge constant și la prevenirea creșterilor bruste.
-
Reducerea inflamației: Gulia conține antioxidanți și compuși antiinflamatori, care pot ajuta la reducerea inflamației și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Gulie bio 1 buc Biohof
Gulia cu gustul său de nuci, ușor picant este deosebit de potrivită ca legumă crudă, dar și pentru supe și tocane gustoase.
Gulia conține multă vitamina C, dar și fier și calciu. Frunzele de gulie, în special, sunt bogate în caratinoizi, pe care organismul nostru îi poate transforma în vitamina A, care este responsabilă pentru o vedere bună, piele sănătoasă și păr sănătos.
Conține: gulie*.
*=din culturi certificate ecologic.
Origine: Austria
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.