Cartofi albi pt copt bio 1 kg Biohof

Cartofi albi pt copt bio 1 kg Biohof

Cartofii albi bio, la fel ca majoritatea cartofilor, sunt o sursă bună de carbohidrați și fibre, dar și de vitamine și minerale esențiale. Consumul regulat al cartofilor albi bio poate oferi mai multe beneficii pentru sănătate, inclusiv:

  1. Sursă de carbohidrați: cartofii albi bio sunt o sursă bună de carbohidrați, care oferă energie organismului și ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge.

  2. Sursă de fibre: cartofii albi bio conțin fibre, care ajută la menținerea sănătății digestive, reducerea nivelului de colesterol și îmbunătățirea sănătății inimii.

  3. Vitamine și minerale: cartofii albi bio conțin vitamine și minerale importante, cum ar fi vitamina C, potasiu și fier.

  4. Susținerea sănătății inimii: cartofii albi bio conțin potasiu, care ajută la menținerea tensiunii arteriale normale și la protejarea inimii împotriva bolilor cardiovasculare.

  5. Susținerea sănătății oaselor: cartofii albi bio conțin calciu și magneziu, care sunt importante pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților.

Este important să alegeți cartofi albi bio, deoarece aceștia sunt cultivați fără utilizarea pesticidelor și a altor substanțe chimice dăunătoare, ceea ce înseamnă că sunt mai sănătoși și mai siguri pentru consum. Totuși, trebuie să fiți atenți la cantitatea de cartofi consumați, deoarece aceștia sunt bogati in carbohidrati si pot duce la cresterea nivelului de glucoza din sange in exces.

BA11011
10,80 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Cartofi albi bio 1 kg Biohof

Cartofii făinoși sunt ideali pentru piureuri cremoase și aluat de cartofi sau pentru găluște.
Cartofii conțin vitamine din grupa B și vitamina C. Datorită solaninei pe care o conțin, cartofii nu trebuie consumați niciodată cruzi.

Conține: cartofi albi*.
*=din culturi certificate ecologic.

Origine: Austria
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe