Mere Gala bio 1 kg Biohof

Mere Gala bio 1 kg Biohof

Merele Gala bio sunt o sursă excelentă de nutrienți esențiali și antioxidanți benefici pentru sănătate. Printre cele mai importante beneficii ale consumului de mere Gala bio se numără:

  1. Îmbunătățirea sănătății inimii: Merele Gala bio conțin fibre solubile care pot ajuta la reducerea nivelului de colesterol rău (LDL) din sânge și la menținerea sănătății sistemului cardiovascular.

  2. Îmbunătățirea digestiei: Merele Gala bio sunt bogate în fibre, care pot ajuta la menținerea sănătății sistemului digestiv și la prevenirea constipației.

  3. Protecția împotriva cancerului: Unele studii sugerează că polifenolii din merele Gala bio pot avea proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, care pot ajuta la prevenirea dezvoltării celulelor canceroase.

  4. Îmbunătățirea sănătății creierului: Consumul de mere Gala bio poate fi benefic pentru sănătatea creierului, deoarece conțin antioxidanți care pot proteja celulele cerebrale de stresul oxidativ și pot îmbunătăți funcțiile cognitive.

  5. Îmbunătățirea sănătății pielii: Merele Gala bio conțin vitamina C, care poate ajuta la menținerea sănătății pielii și la prevenirea îmbătrânirii premature.

În general, consumul regulat de mere Gala bio poate contribui la menținerea unei stări bune de sănătate și la prevenirea unor afecțiuni cronice.

Imaginea este cu titlu informativ.

BA15
20,97 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Mere Gala bio 1 kg Biohof

Mărul „Gala” se caracterizează prin gustul său dulce și aromat cu puțin acid - merele mici, roșii au dimensiunea ideală pentru mâinile copiilor.
Cu peste 30 de vitamine și oligoelemente, care se găsesc în principal în coajă, un măr este un adevărat superaliment. În plus, clasicul dintre fructe convinge cu un conținut de apă de aproximativ 85% și doar 60 kcal.

Conține: mere Gala*.
*=din culturi certificate ecologic.
Sfat: păstrați întotdeauna merele separat de alte fructe și legume.

Origine: Austria
Imaginea de prezentare este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe