Sos bio Bolognese vegan, 33 g Biovegan
- Vegan
- Fără gluten
Mix pulbere pentru prepararea unui sos Bolognese
Ingrediente: Roșii*, sare, amidon de porumb*, zahăr brut din trestie*, ceapă*, ardei verzi*, ardei roșu*, morcovi*, agent de îngroșare: gumă de roșcove*; păstârnac*, usturoi*, sfeclă roșie*, roșcove*, chili*, praf de boia*, cimbru*, rozmarin*, cimbru*.
Agricultură UE/non UE.
Mod de preparare:
- 250 ml apă rece
- 1 lingura ulei de masline
Preparare:
Se amestecă conținutul plicului în 250 ml apă rece. Aduceți la fierbere, amestecând și continuați să gătiți la foc mic timp de 3 minute, amestecând din când în când. La final se adauga 1 lingura ulei de masline.
Idee: Tagliatelle din făină integrală și BIOVEGAN Vegan Bolognese
Condiții de păstrare: a se păstra la loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 33 g (pentru 250 ml de bautură vegetală)
Producător: BIOVEGAN GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1076 kJ / 255 kcal
- Grăsimi, din care
- 1,2 g
- - acizi grași saturați
- 0,2 g
- Carbohidrați, din care
- 50 g
- - zaharuri
- 27 g
- Fibre
- 12 g
- Proteine
- 5,1 g
- Sare
- 17,3 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Falatite® Mix bio din faina de naut cu condimente pentru clatite, 250g Pronat





Pulbere bio pentru shake proteic cu fructe rosii, 46% proteina, 30g Pur Ya




