- -50%
Sos bio de curry, fructat si picant, vegan 29 g Biovegan
- Vegan
- Fără gluten
Mix pulbere pentru prepararea unui sos pe bază de curry
Ingrediente: Amidon de porumb*, sare, zahăr brut din trestie*, făină integrală de mei*, pudră de mango*, pudră de ananas*, pudră de curry* 3,3% (turmeric*, fenicul*, chimen*, coriandru*, ceapă*, ghimbir*, piper* , boia*, scorțișoară* , chimen*), proteine din soia*, pudră de suc de lămâie* (suc de lămâie*, maltodextrină*).
Agricultură UE/non UE.
Mod de preparare:
- 250 ml apă rece
- 1 lingurita margarina sau 1 lingura crema de legume
Se amestecă conținutul plicului în 250 ml apă rece. Se fierbe în timp ce se amestecă. Adăugați 1 linguriță de margarină sau 1 lingură de smântână de legume și continuați să gătiți la foc mic timp de 1 minut, amestecând din când în când.
Sfat: Pentru un sos deosebit de cremos, amestecați conținutul pungii în 250 ml băutură de soia cu un tel și pregătiți conform instrucțiunilor de pe pachet.
Idee: Tofu la gratar si frigarui de legume cu orez si ananas cald. Plus sos de curry BIOVEGAN, mhmm... doar delicios!
Condiții de păstrare: a se păstra la loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 29 g (pentru 250 ml de bautură vegetală)
Producător: BIOVEGAN GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1258kJ / 297kcal
- Grăsimi, din care
- 1,5 g
- - acizi grași saturați
- 0,3 g
- Carbohidrați, din care
- 67 g
- - zaharuri
- 26 g
- Fibre
- 2,4 g
- Proteine
- 2,9 g
- Sare
- 13,5 g