- -10%
- Nou
Painea fermierului cu maia, fara gluten, 215 g Hammer Muhle
Pâine fără gluten cu maia, cu 11% făină de hrișcă
Fără lactoză*
Ingrediente: apă, amidon modificat, amidon de orez, amidon de cartofi, făină de hrișcă 8%, făină de orez, sirop de orez, ulei de floarea soarelui, maia uscată 3,5% (făină de hrișcă, făină de quinoa), tărâțe de psyllium, sare, drojdie, agent de îngroșare: Hidroxipropilmetilceluloză, extract de malț de orz fără gluten, regulator de aciditate: acetat de calciu.
Poate conține urme de: ou, soia, proteine din lapte, fructe cu coajă și susan.
*= conținut rezidual de lactoză <0,1 g /100 g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Hammermuhle GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1161 kJ / 275 kCal
- Grăsimi, din care:
- 4,5 g
- - acizi grași saturați
- 0,4 g
- Carbohidrați, din care:
- 54 g
- - zaharuri
- 4,2 g
- Fibre
- 4,9 g
- Proteine
- 2,2 g
- Sare
- 1,6 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Bilute crocante din multicereale bio + ciocolata cu lapte, 125g Pronat





20 alte produse în aceeași categorie
Chipsuri bio din cartofi prajite manual, cascaval si ceapa, 125g Trafo





Amestec bio de condimente Baharat bucataria araba, 40g Lebensbaum




