- -10%
Painea fermierului cu maia, fara gluten, 215 g Hammer Muhle
Pâine fără gluten cu maia, cu 11% făină de hrișcă
Fără lactoză*
Ingrediente: apă, amidon modificat, amidon de orez, amidon de cartofi, făină de hrișcă 8%, făină de orez, sirop de orez, ulei de floarea soarelui, maia uscată 3,5% (făină de hrișcă, făină de quinoa), tărâțe de psyllium, sare, drojdie, agent de îngroșare: Hidroxipropilmetilceluloză, extract de malț de orz fără gluten, regulator de aciditate: acetat de calciu.
Poate conține urme de: ou, soia, proteine din lapte, fructe cu coajă și susan.
*= conținut rezidual de lactoză <0,1 g /100 g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Hammermuhle GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1161 kJ / 275 kCal
- Grăsimi, din care
- 4,5 g
- - acizi grași saturați
- 0,4 g
- Carbohidrați, din care
- 54 g
- - zaharuri
- 4,2 g
- Fibre
- 4,9 g
- Proteine
- 2,2 g
- Sare
- 1,6 g