Ciocolata neagra bio cu sirop de agave, 73% cacao, 100g Chocolates Sole





Fără gluten. Pentru o preparare adecvată: într-un litru de apă puneți puțină sare iar când apa ajunge la temperatura de fierbere, adăugaţi 100 g de paste Felicia BIO.
Amestecaţi regulat, iar când sunt gata, scurgeţi-le şi condimentaţi-le după gust.
Timp de fierbere 8-10 minute.
Ingrediente: 75% făină de porumb*, 10% făină de orez*, 10% făină de hrișcă*, 5% făină de quinoa*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Valori nutriționale medii |
per 100 g |
Energie |
1490 kJ / 351 kcal |
Grăsimi |
1,6 g |
- din care acizi grași saturați |
0,3 g |
Carbohidrați |
75 g |
- din care zaharuri |
0,7 g |
Fibre |
2,5 g |
Proteine |
7,8 g |
Sare |
0 g |
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L