Mix bio pentru Dip vegan cu caju, fara gluten 37,5g Biovegan
Vegan. Fără gluten
Ingrediente: 45% FĂINĂ DE CAJU*, amidon de tapioca*, fulgi de cartofi*, sare, condimente* (ceapă*, usturoi*, boia de ardei*, turmeric*, piper negru*, chili*, roșii*), boia roșie*, boia verde*, pudră de sfeclă roșie*, praf de suc de lămâie*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE |
PER 100 G |
Valoare energetică |
340 kJ / 81 kcal |
Grăsimi, din care |
2,9 g |
acizi grași saturați |
0,8 g |
Carbohidrați, din care |
7,7 g |
zaharuri |
1,6 g |
Fibre |
1,4 g |
Proteine |
5,5 g |
Sare |
1,3 g |
Mod de preparare:
Pentru dip de brânză aveți nevoie și de:
250 ml bautura de soia neîndulcită
Notă: Rezultatul poate diferi atunci când utilizați alte băuturi vegetale (de exemplu, băutură de ovăz). Prin urmare, vă recomandăm să utilizați băutură de soia neîndulcită pentru dip de brânză. Puneți dip-ul cu brânză vegană într-o cratiță cu băutura de soia și amestecați energic cu un tel. Aduceți dip-ul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant, până se îngroașă ușor. Te poți bucura de dip sub formă caldă sau rece!
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 37,5 g
Producător: Biovegan GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Hrana umeda bio pentru pisici, pate cu carne de pui si curcan cu aloe vera, 100g Yarrah





Panne Picco Mini grisine bio cu susan si chimen negru, demeter 150g Sommer




