Panna cotta bio cu mango, 38g Biovegan
Vegan. Fără gluten
Ingrediente: zahăr brut din trestie*, 31% pudră de mango liofilizată*, amidon de tapioca*, agent de gelifiere: agar agar*; praf de suc de lamaie*, coloranți: turmeric*, pudra de morcov*; sare.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE |
PER 100 G |
Valoare energetică |
804 kJ / 194 kcal |
Grăsimi, din care |
17 g |
acizi grași saturați |
15 g |
Carbohidrați, din care |
9,1 g |
zaharuri |
7,6 g |
Fibre |
0,6 g |
Proteine |
1,7 g |
Sare |
0,03 g |
Mod de preparare: 1 doză lapte de cocos (400 ml)
ALTERNATIV: 200 ml crema de gătit vegană cu 200 ml băutură vegetală sau 200 ml crema cu 200 ml lapte.
1.Puneti conținutul pungii într-o cratiță cu laptele de cocos și amestecați bine.
2. Aduceți la fierbere lent și fierbeți timp de un minut în timp ce amestecați.
3. Turnați panna cotta în patru forme care au fost clătite cu apă rece și dați la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Sfat: Slăbiți marginea panna cotta cu un cuțit și turnați-o pe o farfurie. Serviți cu mango proaspăt și puțin lapte de cocos.
Notă: consistența variază atunci când se utilizează diferite tipuri de lapte de cocos, creme de gătit și băuturi vegetale.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 38 g
Producător: Biovegan GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Napolitane bio, fara gluten, invelite in ciocolata neagra, 125g Hammer Muhle




