Blat bio de pizza din legume, 200g...

Blat bio de pizza din legume, 200g Volllecker

BG325660

4270000616259

27,50 lei
cu TVA

Etichete:
 

Blat bio de pizza din legume, 200 g Volllecker

  • Ecologic
  • Vegetarian
  • Fără drojdie
  • Fără gluten
  • Low carb
  • Bogat în fibre

Blat de pizza pe baza de tescovină de morcovi și sfecla rosie, precoaptă, gata de servit.

Ingrediente: tescovină de morcovi* (57%), tescovină de sfeclă roșie* (19%), făină de ovăz* fără gluten, ulei de măsline*, tărâțe de psyllium*, suc de lămâie concentrat*, sare gemă.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.

Mod de preparare: blatul de pizza este deja coapt în prealabil și trebuie doar să o preparați după cum doriți, să preîncălziți cuptorul la 180C, să puneți pizza pe o tavă tapetă cu hârtie de copt și să coaceți pe grătarul din mijloc pentru aproximativ 15-18 minute.
Pe deplin creativ: Puteți acoperi blatul nostru de pizza după cum doriți, sau pur și simplu o puteți folosi ca pâine pentru sosuri sau hummus.

Ambalat sub atmosferă protectoare.
Conținut: 200 g / 2x100 g)
A se păstra la temperaturi sub +8 grade C.
După deschidere se va consuma în termen de 2 – 3 zile.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Beetgold GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
712 kJ / 172 kcal
Grăsimi, din care
8,3 g
- acizi grași saturați
1,3 g
Carbohidrați, din care
13 g
- zaharuri
4,4 g
Fibre
16 g
Proteine
3,3 g
Sare
1,2 g

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe