Blat bio de pizza din legume, 200 g Volllecker
- Ecologic
- Vegetarian
- Fără drojdie
- Fără gluten
- Low carb
- Bogat în fibre
Blat de pizza pe baza de tescovină de morcovi și sfecla rosie, precoaptă, gata de servit.
Ingrediente: tescovină de morcovi* (57%), tescovină de sfeclă roșie* (19%), făină de ovăz* fără gluten, ulei de măsline*, tărâțe de psyllium*, suc de lămâie concentrat*, sare gemă.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Mod de preparare: blatul de pizza este deja coapt în prealabil și trebuie doar să o preparați după cum doriți, să preîncălziți cuptorul la 180C, să puneți pizza pe o tavă tapetă cu hârtie de copt și să coaceți pe grătarul din mijloc pentru aproximativ 15-18 minute.
Pe deplin creativ: Puteți acoperi blatul nostru de pizza după cum doriți, sau pur și simplu o puteți folosi ca pâine pentru sosuri sau hummus.
Ambalat sub atmosferă protectoare.
Conținut: 200 g / 2x100 g)
A se păstra la temperaturi sub +8 grade C.
După deschidere se va consuma în termen de 2 – 3 zile.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Beetgold GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 712 kJ / 172 kcal
- Grăsimi, din care
- 8,3 g
- - acizi grași saturați
- 1,3 g
- Carbohidrați, din care
- 13 g
- - zaharuri
- 4,4 g
- Fibre
- 16 g
- Proteine
- 3,3 g
- Sare
- 1,2 g