Amidon de tapioca, bio 200g Arche

Amidon de tapioca, bio 200g Arche

 

Amidon de tapioca, bio 200 g Arche

Vegan
Fără gluten

Tapioca este un amidon fin, fără gust, făcut din rădăcina de manioc. Amidonul este un agent de legare ideal pentru supe, sosuri, deserturi și pentru patiserie fără gluten.

Ingrediente: amidon de tapioca*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.

Mod de utilizare: Pentru 500 ml de lichid precum supe și sosuri, amestecați 2-3 lingurițe (aprox. 10 g) cu puțin lichid rece și amestecați în restul de masă fiartă. Se fierbe scurt in timp ce se amestecă.

A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1498 kJ / 358 kCal
Grăsimi, din care
0,5 g
- acizi grași saturați
0,1 g
Carbohidrați, din care
88 g
- zaharuri
3,4 g
Proteine
0,5 g
Sare
0,01 g

Preparare: ½ lingurită de făină de guar (cca 1,5 g) pentru 150 ml sos, gratinat, sau pentru 200 ml supă caldă sau rece. Încorporați făina de guar treacând-o printr-o sită fină și fierbeți timp scurt sau lăsați la umflat. 

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe