Amidon de tapioca, bio 200 g Arche
Vegan
Fără gluten
Tapioca este un amidon fin, fără gust, făcut din rădăcina de manioc. Amidonul este un agent de legare ideal pentru supe, sosuri, deserturi și pentru patiserie fără gluten.
Ingrediente: amidon de tapioca*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.
Mod de utilizare: Pentru 500 ml de lichid precum supe și sosuri, amestecați 2-3 lingurițe (aprox. 10 g) cu puțin lichid rece și amestecați în restul de masă fiartă. Se fierbe scurt in timp ce se amestecă.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1498 kJ / 358 kCal
- Grăsimi, din care
- 0,5 g
- - acizi grași saturați
- 0,1 g
- Carbohidrați, din care
- 88 g
- - zaharuri
- 3,4 g
- Proteine
- 0,5 g
- Sare
- 0,01 g
Preparare: ½ lingurită de făină de guar (cca 1,5 g) pentru 150 ml sos, gratinat, sau pentru 200 ml supă caldă sau rece. Încorporați făina de guar treacând-o printr-o sită fină și fierbeți timp scurt sau lăsați la umflat.
Recenzii (0)
5 alte produse în aceeași categorie
Paine bio neagra de toast, fara gluten, 430g Schnitzer Glutenfree
0 Recenzie(i) 
Adăugând o recenzie produsului, veți colecta 10 puncte cu programul nostru de loialitate. Puteți converti cele 10 punct(e) din contul dvs. într-un voucher pentru o achiziție viitoare. Punctele recompensă se aplică numai produselor deja achiziționate.