Sos bio de soia Shoyu, 25% mai putina sare 250 ml Arche
Sos de soia original japonez, fermentat natural
Sosul Shoyu este un sos pe bază de soia ușor picant, foarte versatil și aromat, fermentat natural în stilul tradițional japonez. Este un condiment organic vegan ideal drept condiment de bază pentru specialitățile asiatice sau europene precum supe, legume, dressinguri și sosuri, dar și ca atare alături de feluri principale. Pentru păstrarea gustului intens, se recomandă să fie adăugat la sfârsitul preparării mâncărurilor.
Ingrediente: sos de soia* (apă, boabe de soia* 27%, sare, grâu*, alcool*, A.oryzae), apă, alcool*, oțet*, acidifiant: acid lactic.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.
Produs Original Japonez
Conținut: 250 ml
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 238 kJ / 54 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,5 g
- - acizi grași saturați
- 0,1 g
- Carbohidrați, din care
- 5,0 g
- - zaharuri
- 0,5 g
- Proteine
- 9,1 g
- Sare
- 10,7 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Matcha bio pulbere, 50g Pronat + lingura dozatoare pentru matcha cadou




